Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom Boeken of Inhuren? | JB Productions Set Vexy

Jeroen van der Boom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeroen van der Boom.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd
bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. 

Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart

Jeroen van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome. Op het moment dat hij aan nieuw materiaal denkt, vragen de Toppers eind 2008 of hij Gerard Joling wil vervangen. Voor de ArenA concerten, maar ook om in 2009 aan het Eurovisie Songfestival in Moskou deel te nemen. Sindsdien is Jeroen niet meer bij de Toppers weg te denken en staat hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileum editie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA. 

Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden

Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano. Veelzijdig als Jeroen is, richt hij zich in 2010 op zijn televisiecarrière. Hij wordt coach in het RTL4 programma The Voice Of Holland en een jaar later stapt Jeroen o
ver naar SBS6 waarhij programma’s als Lotto Weekend Miljonairs, Wedden Dat Ik Het Kan en Wat Schat Je
presenteert. Zijn passie voor muziek weet Jeroen uitstekend te combineren met zijn voorliefde voor televisie.
 
Succesvolle shows als Bloed, Zweet en Tranen, De beste liedjes van, Holland Zingt en Muziekherinneringen brengen al zijn talenten samen. Ook in de theaters is Jeroen van der Boom populair. In februari 2017 is zijn eerste solovoorstelling “Dit Ben Ik” in première gegaan. Een theatertour waarin Jeroen zijn veelzijdigheid laat zien. In de show brengt Jeroen zijn grootste en mooiste hits, aangevuld met verzoekjes uit de zaal, anekdotes en uiteraard ontbreken de imitaties van zijn collega’s niet. Op verzoek van de theaters en de fans staat Jeroen
in 2019 weer in het theater met een reprise tour, Dit Ben Ik 2.0.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom?

Voor meer informatie over Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeroen van der Boom

Deze act is bekeken door 119908 mensen

Specificaties van Jeroen van der Boom

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Plein Open Air

  • Locatie: Udenhout
  • Datum: zondag 1 juni 2008

Reactie:

“Zeer Goed.”

10,0

Waardering: