Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom Boeken of Inhuren? | JB Productions Set Vexy

Jeroen van der Boom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeroen van der Boom.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd
bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. 

Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart

Jeroen van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome. Op het moment dat hij aan nieuw materiaal denkt, vragen de Toppers eind 2008 of hij Gerard Joling wil vervangen. Voor de ArenA concerten, maar ook om in 2009 aan het Eurovisie Songfestival in Moskou deel te nemen. Sindsdien is Jeroen niet meer bij de Toppers weg te denken en staat hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileum editie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA. 

Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden

Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano. Veelzijdig als Jeroen is, richt hij zich in 2010 op zijn televisiecarrière. Hij wordt coach in het RTL4 programma The Voice Of Holland en een jaar later stapt Jeroen op.
ver naar SBS6 waarhij programma’s als Lotto Weekend Miljonairs, Wedden Dat Ik Het Kan en Wat Schat Je
presenteert. Zijn passie voor muziek weet Jeroen uitstekend te combineren met zijn voorliefde voor televisie.
 
Succesvolle shows als Bloed, Zweet en Tranen, De beste liedjes van, Holland Zingt en Muziekherinneringen brengen al zijn talenten samen. Ook in de theaters is Jeroen van der Boom populair. In februari 2017 is zijn eerste solovoorstelling “Dit Ben Ik” in première gegaan. Een theatertour waarin Jeroen zijn veelzijdigheid laat zien. In de show brengt Jeroen zijn grootste en mooiste hits, aangevuld met verzoekjes uit de zaal, anekdotes en uiteraard ontbreken de imitaties van zijn collega’s niet. Op verzoek van de theaters en de fans staat Jeroen
in 2019 weer in het theater met een reprise tour, Dit Ben Ik 2.0.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom?

Voor meer informatie over Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeroen van der Boom

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 177501 mensen

Specificaties van Jeroen van der Boom

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Jeroen van der Boom

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Plein Open Air

  • Locatie: Udenhout
  • Datum:

Zeer Goed.

Waardering:

10

Biografie van Jeroen van der Boom

Met de release van zijn nieuwe album Verder, release 25 september, gaat Jeroen van der Boom op álle fronten een stapje verder. Verder met de zegetocht die in 2007 werd ingezet toen Van der Boom groots doorbrak met de hit Jij Bent Zo. Maar hij durft muzikaal ook verder te gaan dan menig collega. Verder is een album van uitersten, dat bij uitstek laat horen waar Jeroen van der Boom anno 2009 staat. "Ik hou er van om Nederpop met een scherp randje te brengen."

Niemand kon de afgelopen twee jaar om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent en zijn hand niet omdraaide voor New Jazz albums, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vielen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en stond nog in de hoogste regionen toen de volgende single Eén Wereld de top bereikte. Hits als Betekenis en Het is Over volgden hun voorgangers de bovenste regionen van de hitlijsten in en ook het inmiddels met een platina status bekroonde album Jij Bent Zo zette Jeroen op de kaart als veelzijdig talent.

Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat, mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het GelreDome en juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal en de single Alles Min Eén de hitlijsten bestormde, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. "Waardoor 2009 ongepland een enorm druk jaar werd", aldus Jeroen. "Want naast mijn eigen optredens en plannen voor een nieuw album, kwam het hele circus van het Songfestival er tussendoor. De single Shine, de trip naar Moskou, alle promotie, de Toppers shows in de Amsterdam ArenA... Maar het was een te grote uitdaging om het niet te doen."

Direct na het Toppers avontuur, sloot Van der Boom zich tijdens de warmste dagen van het jaar met producers Edwin van Hoevelaak en Edwin de Groot in de Rooftop Studio op voor de opnames van Verder. "Stil zitten is niets voor mij. Juist door het harde werken met de Toppers, ben ik enorm scherp. Ik wilde dit jaar nog met een album komen waarop ik kan laten horen wat ik in mijn mars heb. Jij Bent Zo is een cd waar ik enorm trots op ben. Maar omdat we die relatief snel hebben opgenomen in navolging van de hits, heb ik er kwalitatief voor mijn gevoel niet uitgehaald wat er in zat. Ik ben enorm kritisch op mezelf en zoek altijd manieren om mezelf te verbeteren en uit te dagen. Voor Verder was alleen het beste materiaal goed genoeg en de selectie van de veertien tracks heeft flink wat tijd in beslag genomen."

Dat materiaal komt onder meer van Han Kooreneef, Tjeerd Oosterhuis, Edwin de Groot en Jeroens muzikale steun en toeverlaat Edwin van Hoevelaak. Maar ook van nieuwkomer Juno Jennink, de student aan de Rockacademie, uit wiens pen de ronkende klanken van de single Dat Weet Je rolden. "Ik zoek graag de extremen op. Op Verder staan zowel stevige rockers met harde gitaren, waarop alles nét een tandje harder gaat dan op mijn vorige cd. Andersom vind je op mijn nieuwe album ook hele kleine, bijna verstilde liedjes. Terwijl alles onmiskenbaar een 'Jeroen van der Boom' stempel draagt."

Verder wordt op 22 september 2009 gepresenteerd in de Amsterdamse poptempel Paradiso, waar Jeroen met band de nummers van zijn nieuwe cd voor een selecte groep fans en genodigden voor het eerst live brengt. Drie dagen later ligt Verder in de winkels en begint voor Van der Boom het hele circus van promotie en optredens weer opnieuw. Jeroen: "Dat doe ik met plezier. Verder is het allerbeste album dat ik ooit heb gemaakt en ik wil het aan zo veel mogelijk mensen laten horen."

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.