Mark Dakriet

Mark Dakriet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mark Dakriet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mark Dakriet is een zanger en songwriter met 20 jaar ervaring in de nationale en internationale muziek industrie. Zijn diversiteit komt ten goede in diverse muziek genres, maar hij voelt zich het best thuis in het pop genre.

Muzikanten als Earth, Wind & Fire, Temptations, Sting and Luther Vandross zorgen voor zijn inspiratie

Met zijn positieve charisma, enthousiasme en professionaliteit, is Mark een graag geziene artiest op zakelijke events, bruiloften en partijen. Hij zet een act op maat neer die verschilt van swingende classics, medleys, romantische ballads tot een mooie mix van bovengenoemde.

Een ding is zeker; Mark laat na elk optreden een onvergetelijke indruk achter!

Mark is te boeken voor een 30 minuten tape show waar je tevens een percussionist en of saxofonist aan kan toevoegen. Een intiem optreden is ook mogelijk, waarbij Mark tijdens bv. de plechtigheid van een bruiloft twee nummers a capella zingt. Kortom, met Mark zijn de mogelijkheden breed, hij denkt graag mee en daarom zijn speciale verzoeken meer dan welkom.

Boeken of een optie plaatsen voor Mark Dakriet?

Voor meer informatie over Mark Dakriet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mark Dakriet

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43456 mensen

Specificaties van Mark Dakriet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 15 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Mark Dakriet

MARK DAKRIET

Mark Dakriet is een zanger en songwriter met 20 jaar ervaring in de nationale en internationale muziek industrie. Zijn diversiteit komt ten goede in diverse muziek genres, maar hij voelt zich het best thuis in het pop genre. Muzikanten als Earth, Wind & Fire, Temptations, Sting and Luther Vandross zorgen voor zijn inspiratie. Met zijn positieve charisma, enthousiasme en professionaliteit, is Mark een graag geziene artiest op zakelijke events, bruiloften en partijen. Hij zet een act op maat neer die verschilt van swingende classics, medleys, romantische ballads tot een mooie mix van bovengenoemde. Een ding is zeker; Mark laat na elk optreden een onvergetelijke indruk achter!

Mark is te boeken voor een 30 minuten tape show waar je tevens een percussionist en of saxofonist aan kan toevoegen. Een intiem optreden is ook mogelijk, waarbij Mark tijdens bv. de plechtigheid van een bruiloft twee nummers a capella zingt. Kortom, met Mark zijn de mogelijkheden breed, hij denkt graag mee en daarom zijn speciale verzoeken meer dan welkom.

ACHTERGROND

In de jaren 90 begon Mark zijn carrière als lid van de eerste Nederlandse R&B band Re-play. Met diverse top 10 hits won Re-play verschillende onderscheidingen; onder andere in twee opvolgende jaren de ‘TMF Award’ en de ‘R&B Award’ voor beste Nederlandse R&B band. Later ging Re-play een samenwerking aan met Gordon en bereikten zij een top 3 hit, wat beloond werd met een gouden plaat. Re-play heeft 3 albums uitgebracht met Sony Music en heeft veel opgetreden; onder andere hebben ze in het voorprogramma mogen staan van de Backstreet Boys en Destiny’s Child. Na 7 fantastische jaren met Re-play ging Mark solo en bracht hij een solo album uit met Sony / BMG. De nummers op het album heeft hij geschreven met Giorgio Tuinfort die tevens zijn album produceerde. Inmiddels is Mark naast zijn solo carrière na ruim 10 jaar weer terug bij de band Re-play en is hij tevens werkzaam als personal trainer.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mark Dakriet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mark Dakriet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.