Biografie van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Niels Duinker deed zijn eerste show op 13-jarige leeftijd. Niet lang daarna sloot hij zich aan bij het Rotterdamse Jeugdcircus om zijn vaardigheden uit te breiden. Gedurende de tijd bij het jeugdcircus trad hij op met een duoshow genaamd "Big Troubles".
Op zijn 18 de verjaardag stond hij op het podium in Denemarken. Op het Europese Jongleer Festival in 2003 werd hij de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert.

In 2005 werd Niels uitgenodigd om in het Riveria Hotel in Las Vegas deel te nemen aan het WK Sport Jongleren. Deze competities werden uitgezonden op ESPN en Niels behaalde een 2de plaats in de "Intermediate Ball Championships".

In 2005 nam Niels voor het eerst deel aan het Nederlands Kampioenschap Jongleren, waar hij dat jaar 2 gouden medailles won. In 2006 won hij een gouden medaille in de Extreme Juggling Championships in Amerika op het congres van International Juggler's Association.

In het voorjaar van 2006 trad Niels op in het programma van Nederlands grootste cabaretier Freek de Jonge. Recentelijk publiceerde Niels zijn eerste DVD met beelden uit diverse shows en een instructie voor beginnende jongleurs.

Vanaf de zomer 2007 is Niels klaar met zijn studie Werktuigbouwkunde en zal hij werkzaam zijn als professioneel jongleur.

Boeking of een optie plaatsen voor Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.