Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlands Kampioen Jongleren

Podiumshows, Animatie Acts & Workshops

Niels Duinker is een van de jongste professionele jongleurs van dit moment.
Zijn show is een combinatie van top klasse jongleren, presentatie en jeugdig enthousiasme. 

Zo zal hij onder meer de routines laten zien die hem een gouden medaille opleverden tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren 2007.

Niels heeft met zijn show al opgetreden van Europa tot Japan en van Amsterdam tot Las Vegas.

Op speciaal verzoek is het ook mogelijk om met lichtgevende jongleerspullen te werken op uw evenement. Bent u op zoek naar een vlotte en spectaculaire act, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Boeken of een optie plaatsen voor Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren?

Voor meer informatie over Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Jeugdshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49253 mensen

Specificaties van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur, 2 x 30 min. + 2 uur
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Niels Duinker deed zijn eerste show op 13-jarige leeftijd. Niet lang daarna sloot hij zich aan bij het Rotterdamse Jeugdcircus om zijn vaardigheden uit te breiden. Gedurende de tijd bij het jeugdcircus trad hij op met een duoshow genaamd "Big Troubles".
Op zijn 18 de verjaardag stond hij op het podium in Denemarken. Op het Europese Jongleer Festival in 2003 werd hij de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert.

In 2005 werd Niels uitgenodigd om in het Riveria Hotel in Las Vegas deel te nemen aan het WK Sport Jongleren. Deze competities werden uitgezonden op ESPN en Niels behaalde een 2de plaats in de "Intermediate Ball Championships".

In 2005 nam Niels voor het eerst deel aan het Nederlands Kampioenschap Jongleren, waar hij dat jaar 2 gouden medailles won. In 2006 won hij een gouden medaille in de Extreme Juggling Championships in Amerika op het congres van International Juggler's Association.

In het voorjaar van 2006 trad Niels op in het programma van Nederlands grootste cabaretier Freek de Jonge. Recentelijk publiceerde Niels zijn eerste DVD met beelden uit diverse shows en een instructie voor beginnende jongleurs.

Vanaf de zomer 2007 is Niels klaar met zijn studie Werktuigbouwkunde en zal hij werkzaam zijn als professioneel jongleur.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Niels Duinker - Nederlands Kampioen Jongleren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.