DJ Ferri Somogyi

DJ Ferri Somogyi boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Ferri Somogyi.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ferri Somogyi heeft twee passies: acteren en muziek.

Hij is bij het grote publiek bekend door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden, maar ook een steeds grotere groep kent hem uit het club- en discothekencircuit, waar hij zeer regelmatig achter de draaitafels te vinden is.

Maak kennis met het nieuwe concept rondom DJ Ferri Somogyi: Mix & Meet!

Stel zelf het pakket samen. Hierbij kunt u kiezen uit:

 • DJ Commercieel
 • DJ Club
 • Meet & Greet
 • VIP Bartending

Ferri is namelijk niet alleen in te zetten als DJ, maar ook als VIP-bartender of voor een Meet & Greet. Deel zelf de avond in! Bijvoorbeeld een uur draaien, gevolgd door een half uur Meet & Greet en een uur VIP Bartending. Of 2 uur clubscene, gevolgd door een uur Meet & Greet. Zo krijgt de term ‘u vraagt, wij draaien’ een hele letterlijke invulling.

Mix & Meet is uitstekend in te zetten in discotheken en clubs, maar ook op uw (bedrijfs)event.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Ferri Somogyi?

Voor meer informatie over DJ Ferri Somogyi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Ferri Somogyi

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32250 mensen

Specificaties van DJ Ferri Somogyi

 • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
 • Geluid: exclusief
 • Licht: exclusief
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor DJ Ferri Somogyi

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Edison College

 • Door: Job Kooi
 • Locatie: Apeldoorn
 • Datum:

Het was erg leuk om DJ Ferry Somogyi bij ons te gast te hebben. Met name de snelheid waarmee e.e.a. kon worden geregeld vind ik zeer te waarderen.

Waardering:

8,0

Biografie van DJ Ferri Somogyi

Ferenc Imre Somogyi is geboren en getogen op 3 juni 1973 in een klein, rustig dorpje buiten Amsterdam. Op jonge leeftijd toont hij zich al een druk baasje. Vanaf zijn vijfde is hij een fanatieke voetballer en later maakt hij zichzelf nog meer sporten eigen waaronder: windsurfen, basketbal, motorcross, autoracen (één jaar deeluitmakend van een professioneel team), bungee jumping etc. In alles wat Ferri doet stopt hij een hoop energie en doorzettingsvermogen.

Zo ook wanneer hij op zijn achttiende de overstap naar de Verenigde Staten maakt om daar een jaar het Mesa Community College in San Diego te volgen. Daar studeert hij informatica en neemt hij acteerlessen om zijn verlegenheid te overwinnen.
Als Ferri eenmaal weer terug is in Nederland, gaat hij voor een jaar in militaire dienst en neemt hij deel aan een auditie voor ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Hij wordt onmiddellijk aangenomen en schrijven ze voor hem een speciale rol.
Zeven jaar lang vertolkt hij de rol van Rik de Jong in de soap ‘Goeden Tijden, Slechte Tijden’. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Ferri’s alter ego is barman, boxer, ijshockeyer, motorracer en erg populair bij de vrouwen. Dat laatste is zowel in de soap als in het dagelijks leven. Zijn populariteit stijgt tot ongekende hoogte. Ferri is te gast in meer dan vijftig talkshows, geeft enkele honderden interviews in tijdschriften, wordt door de redactie van de Hitkrant tot beste acteur van 1997 benoemd etc.
Ook zet hij zich in voor goede doelen. Zo presenteert hij op het Aids Pop Music Festival en zet hij zich in voor Unicef en Foster Parents.

Ferri’s werk brengt hem over de hele wereld. Onder meer in Rusland, IJsland, Nepal, Madeira, Marokko en de Cariben. Naast ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ speelt Ferri rollen in: ‘Baantjer’, ‘De Garage’, ‘Bon Bini Beach’ en ‘Het Glazen Huis’. Zijn acteer werk beperkt zich niet alleen maar tot soaps en series, maar gaat ook verder in films. Zo speelt hij bijvoorbeeld een grote rol in de film: ‘Jezus is een Palestijn’.

Als zijn rol (tijdelijk) stopt in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ emigreert Ferri naar de Verenigde Staten, waar hij speelt in de film: ‘Alien of Extraordinary Ability’ en wordt daar met open armen ontvangen.

Ferri Somogyi presenteert op het Planet X Extreme Sports Network en werkt hij met de Global Mothers Action Group Positive Programming Project.

Ferri zegt: ‘Mijn grootste passie is mensen motiveren om een droom te hebben, met name jonge mensen. Omdat een mens zonder droom, als een boot zonder roer is. Alles is mogelijk.’

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Ferri Somogyi

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Ferri Somogyi kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.