Dre Band

Dre Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dre Band.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De band draagt een hommage op aan één van de beste volkszangers die Nederland ooit heeft gekend n.l. André hazes.

Wilt u genieten van een band die op geheel eigen wijze een act neerzet en deze muziek tot in elk detail naspeelt, dan kan deze band ervoor zorgen dat ook U binnenkort met de handjes in de lucht staat!

De Band

Ondersteund door een grote band en 2 achtergrondzangeressen, brengt DRE de unieke sfeer van de door velen geliefde Hazes meezingers weer tot leven tijdens de live concerten. Tranentrekkende smartlappen en snelle swingnummers met opzwepende blazerarrangementen worden voorgeschoteld.
Beleef zelf deze live sensatie en probeer het droog te houden.

Dat de muziek tijdloos is wordt bewezen door het feit dat de muzikanten in leeftijd variëren tussen de 20 en de 66 jaar.

De voorman van de band DRE is de charismatische zanger John Zwarthoed, bijnaam Kirrie. Bijgestaan door 2 lieftallige zangeressen, de blonde Liesbeth Zwarthoed (Kirrie) en de donkere Eline Tol (bijna Kirrie).

De trompet en saxofoon worden virtuoos bespeeld door nestor Jaap Zwarthoed (Kirrie). Op drums zijn muzikale zoon Kees Zwarthoed (Kirrie). Op gitaar Cor Klein, opgegroeid in een Kirrie getto.

Op piano Kees Sombroek, net zo muzikaal als een echte Kirrie, op basgitaar Jan Koning, net zo eigenwijs als een Kirrie en op keyboard Ad Smits, besmet door Kirries in diverse bandjes. Toeval en Hazes muziek bracht deze Kirrie-clan tot elkaar, het plezier en de sfeer houdt ze bij elkaar.

Boeken of een optie plaatsen voor Dre Band?

Voor meer informatie over Dre Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dre Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21784 mensen

Specificaties van Dre Band

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 9 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dre Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dre Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.