Mariska van Kolck

Mariska van Kolck boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mariska van Kolck.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mariska van Kolck heeft een behoorlijke staat van dienst weten op te bouwen in de Showbizz Wereld. Deze all round lady is van alle markten thuis. 

Mariska is natuurlijk ook een gevestigde naam in de Musical-Wereld.

Mariska van Kolck is te boeken voor :

Tape-optreden 'Musical Highlights'
Show met diverse bekende Musical-Songs met repertoire uit oa.
Aïda, Mama Mia, Cabaret, Beauty and The Beats etc.

Tape-optreden 'Ik Hou van Hollands!'
Show met diverse bekende Hollandse Meezingnummers zoals
Tulpen uit Amsterdam, Het Dorp en wereldberoemde songs als Omdat Ik Zoveel van Je Hou, Wordt Nooit Verliefd etc.

Tevens kan Mariska een selectie brengen van de geweldige nummers
uit 'De Jantjes' (desgewenst in orginele kledij uit 'De Jantjes')

Tape-optreden 'Dance Classics'
Show waarin Mariska diverse bekende Dance Classics brengt zoals
Relight My Fire, Beat It, This Is My Life, Fame, Fever en Can't Take My Eyes Off Of You

Presentaties
Mariska weet met haar charmante voorkomen en énorme dosis aan presentatie-ervaring, ieder feest of evenement in goede banen te leiden. Daarnaast weet Mariska aangeleverde gegevens naadloos te verwerken in een professionele presentatie.

Boeken of een optie plaatsen voor Mariska van Kolck?

Voor meer informatie over Mariska van Kolck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mariska van Kolck

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32227 mensen

Specificaties van Mariska van Kolck

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Mariska van Kolck

Mariska volgde onder meer een theateropleiding aan Nel Roos Academie en zat op de Nationale Balletacademie. In 1987 zong ze de kraker 'Let Your Sun Shine' met Frank Ashton, in 1989 presenteerde ze 'TROS Popformule'.

Bekend werd Mariska van 'Wie ben ik?'. Verder presenteerde ze een zomerprogramma bij RTL4.. Eerder zagen we haar ook bij 'Bij Ron of André?' bij RTL4.

Mariska speelde in de film "De Gulle Minnaar". In Duitsland speelde ze rollen in 'Tatort' en 'Sterne des Sudens', ze verkocht daar zo'n 130.000 exemplaren van de soundtrack van deze laatste serie.

In het theater speelde Mariska de rol van Blonde Greet in 'De Jantjes' en de rol van Nancy in 'Oliver'. In de musical '42nd Street' vertolkte Mariska de hoofdrol, die haar een nominatie opleverde voor de beste vrouwelijke hoofdrol in 'De Musical Awards'(2000).

Verder was Mariska leading lady in de 'Dinnershow of the Centuries' en acteerde ze in Musicals in Ahoy' (2002).

In 2003 copresenteerde zij het programma 'Bestemming Nederland' en was zij te zien als Mammaloe in de film Pipo en de P-p-parelridder. In het seizoen 2005-2006 was Mariska te zien als Mevrouw Pot in 'Beauty and the Beast'.

Voor haar rol in de musical 'Ciske de Rat' (2007-2008) ontving van Kolck in 2008 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

In het seizoen 2008-2009 brengt Mariska van Kolck in 'Top of the world' haar persoonlijke ode aan wereldster en America's Sweetheart Karen Carpenter. Vanaf november 2009 is ze Roxie Hart in de musical 'Chicago'.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mariska van Kolck

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mariska van Kolck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.