Biografie van Jan van Est

Jan van Est is geen onbekende in muziekland.

In 2003 en 2004 scoorde hij onder Emiel Hartkamp 2 grote mega top-50 hits met de nummers "De zon op m'n bol". en De kriebels . Jan heeft in zijn nog jonge carrière al heel veel meegemaakt. Optredens zoals Tros muziekfeest op het plein, De nacht van Oranje, Thuis bij van SBS6. Maar ook Diverse lokale omroepen zoals RTV Dordrecht, RNN7, TV OOST bestede veel aandacht aan deze jonge zanger. Er zijn naast zijn single`s en albums ook diverse verzamel cd`s waar Jan op te horen is. Bijvoorbeeld :Skihut 13 en Skihut 18 , Tros muziekfeest op het plein en Apre`s ski deel 2.

Het meest trots is Jan op zijn concert dat hij op 27 mei 2006 heeft gegeven in zijn eigen stad. Met een groot podium en een live orkest met danseressen en een uitverkochte zaal met 4000 mensen ging zijn droom in vervulling.

In 2007 is Jan Van Est uitgeroepen als artiest van de Drechtsteden,heeft nog meegewerkt aan het programma hart in actie van Wendy van Dijk en is zijn download singel `Bij Jou` geschreven door kees tel vaak op diverse radio en tv stations gedraaid

De nieuwe single van de Zanger Jan van Est te downloaden met de titel "Laat me maar gaan". Het is de voorloper van het inmiddels alweer vierde album van Jan van Est . "Laat me maar gaan" is een plaat die je na één keer horen direct mee zal zingen. De tekst en muziek is geschreven en gecomponeerd door Jheron van der Heijden, die meerdere nummers voor Jan van Est zijn nieuwe album schreef.