Jan van Est

Jan van Est boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan van Est.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg.
Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer.
Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden.

De hits waar je Jan van Est van kent

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: “Kleine jongen”, “Ik wil maar kijken”, “Zing,Drink,Dans”, “Wat moet ik doen”,“Dat komt door jou” en “Het is zoals het is”. Zijn jongste single Nu Loop Je Mij Voorbij, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier.
Al deze nummers staan op zijn in oktober 2015 verschenen album “Het is zoals het is”.

In 2024 is hij een nieuwe samenwerking aangegaan met platenlabel Smaragd Music en lanceert meteen zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’.

Het is het startschot van een nieuwe periode die voor de zanger aanbreekt waarin er hard verder gebouwd gaat worden aan de carrière van de zanger die al ruim 20 jaar actief is en waarin hij zijn sporen inmiddels dik heeft verdient met hits als ‘Trein Naar Niemandsland’ ‘Ik Wil Maar Kijken’ en ‘Nu Loop Jij Mij Voorbij’.

‘Het eerste gesprek met Robby Langendorff voelde erg vertrouwd en het klikte meteen. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team verder te bouwen aan mijn carrière en daar hoort natuurlijk veel muziek bij’ aldus Jan.

Met zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ laat Jan meteen zijn intenties horen, vrolijke muziek waar lekker op gedanst kan worden en keihard kan worden meegezongen!
‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ is sinds 16 februari ’24 te beluisteren via alle bekende kanalen.

Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat. Zijn nieuwste single is het mooie Jij Kan Kiezen Of Delen.

Bekend van:

  • Dé artiest van de Drechtsteden
  • Speciaal lied voor FC Dordrecht
  • Deelname Hart In Actie met Wendy van Dijk

Hits o.a. Ik Ben Zo Blij Vandaag, Kleine Jongen, Dromen Van Verre Stranden, He Mooie Meid, Dat Komt Door Jou, Ik Wil Maar Kijken,Het Is Zoals Het Is, Nu Loop Je Mij Voorbij, Jij Laat Me Leven en Jij Kan Kiezen Of Delen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Jan van Est?

Voor meer informatie over Jan van Est kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan van Est

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 77895 mensen

Specificaties van Jan van Est

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Jan van Est

Jan van Est is geen onbekende in muziekland.

In 2003 en 2004 scoorde hij onder Emiel Hartkamp 2 grote mega top-50 hits met de nummers "De zon op m'n bol". en De kriebels . Jan heeft in zijn nog jonge carrière al heel veel meegemaakt. Optredens zoals Tros muziekfeest op het plein, De nacht van Oranje, Thuis bij van SBS6. Maar ook Diverse lokale omroepen zoals RTV Dordrecht, RNN7, TV OOST bestede veel aandacht aan deze jonge zanger. Er zijn naast zijn single`s en albums ook diverse verzamel cd`s waar Jan op te horen is. Bijvoorbeeld :Skihut 13 en Skihut 18 , Tros muziekfeest op het plein en Apre`s ski deel 2.

Het meest trots is Jan op zijn concert dat hij op 27 mei 2006 heeft gegeven in zijn eigen stad. Met een groot podium en een live orkest met danseressen en een uitverkochte zaal met 4000 mensen ging zijn droom in vervulling.

In 2007 is Jan Van Est uitgeroepen als artiest van de Drechtsteden,heeft nog meegewerkt aan het programma hart in actie van Wendy van Dijk en is zijn download singel `Bij Jou` geschreven door kees tel vaak op diverse radio en tv stations gedraaid

De nieuwe single van de Zanger Jan van Est te downloaden met de titel "Laat me maar gaan". Het is de voorloper van het inmiddels alweer vierde album van Jan van Est . "Laat me maar gaan" is een plaat die je na één keer horen direct mee zal zingen. De tekst en muziek is geschreven en gecomponeerd door Jheron van der Heijden, die meerdere nummers voor Jan van Est zijn nieuwe album schreef.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jan van Est

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan van Est kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.