Biografie van New Timeless

Eind tachtiger jaren besloten 3 voetbalmaatjes hun voetbal te verruilen voor een microfoon en hier hebben ze feestend Nederland een groot plezier mee gedaan!

Sinds 1989 is ‘Timeless’ een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: "Let the boogie set you free" weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.

Een subliem optreden als ‘Tavares’ in Henny Huisman’s Soundmix Show bleek baanbrekend voor Timeless en opende een weg naar nationale bekendheid. Hun debuutsingle "Where is the Love" stond maar liefst 13 weken in de Nederlandse hitparade. Al snel volgden verschillende TV optredens bij onder andere Nederland Muziekland en de grote RTL4 "Zing met me mee" festival van Gerard Joling.

In 2000 veranderde de drieformatie in een duo. Deze nieuwe samenstelling met Marcel Bogarde en Eric Jacott werd ‘New Timeless’ gedoopt.

Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten Marcel en Eric keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Als "New Timeless" het podium heeft betreden, worden de gasten meegevoerd in een sneltrein van Swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast zullen maken .
Deze Absolute Top- act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt "New Timeless" geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Haal uw dansschoenen maar vast uit de kast……………………..New Timeless is coming!