Ook Danny Nicolay 5e Topper in Amsterdamse Arena

20/05/2011

Toppers kiezen twee winnaars !

In de Amsterdam ArenA vond gisteren opnieuw een finale plaats. 31 maart startten René Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom met de zoektocht 'Wie wordt de 5e Topper'. Iedereen in Nederland kon via www.5minuten.tv auditie doen om de 5e Topper te worden en elke week werd een winnaar gekozen. Gisteren stonden de 6 weekwinnaars in de finale en werd bepaald wie de felbegeerde plaats van 5e Topper mag invullen.

De 5 weekwinnaars Judith Peters, Danny Nicolay, Lesley Lynch, Gijs van Iersel en Déon Leon waren afgelopen weken door de Toppers geselecteerd uit de deelnemers die auditie hadden gedaan. De zesde finalist, Carlo Xhofleer, veroverde zijn finaleplaats met een wildcard. Hij wist in de zesde week van de zoektocht de meeste stemmen van het publiek te krijgen.

Gisteren kregen zij de kans zich voor de Toppers zelf te bewijzen. In een lege Amsterdam ArenA, op de middenstip, deden zij auditie in de hoop volgende week samen met hen 3 avonden te mogen schitteren tijdens Toppers in Concert 2011.

Na uitvoerig overleg konden de 4 heren niet kiezen tussen twee finalisten. Nadat zij Gijs van Iersel, Carlo Xhofleer, Déon Leon en Lesley Lynch naar huis stuurden namen de Toppers plaats naast Judith en Danny waarna ze hen vertelden dat zij beiden winnaars zijn en dus samen te gast mogen zijn tijdens Toppers in Concert 2011. Welke nummers de medley zal bevatten, die de twee samen met de heren zullen zingen, is nog niet bekend.

Meteen vandaag zullen zij samen met de Toppers repeteren en begint een zenuwslopende week die zal eindigen met een spectaculair optreden met de Toppers in een bomvolle Amsterdam ArenA.
De finale van 'Wie wordt de 5e Topper' zal vrijdagavond om 19.30 uur te zien zijn voor alle UPC kijkers op kanaal 14 en zal vervolgens online te bekijken zijn op www.5minuten.tv waar de Toppers zelf ook de hele week te volgen zijn.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Nicolay

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Nicolay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.