Danny Nicolay gekozen als 2de finalist voor 'Wie wordt de 5de Topper?'

21/04/2011

Het is u wellicht niet ontgaan: De Toppers gaan op zoek naar de 5de Topper, die met hun in de Arena 3 avonden lang een medley mag gaan zingen tijdens de Topper Concerten op 27, 28 en 29 mei.

Danny Nicolay timmert al jaren aan weg.
 
De Almeerse zanger Danny Nicolay die al jaren aan de weg timmert, dacht: Dit is mijn kans en schreef zich in voor de wedstrijd. Door middel van het uploaden van een fimpje op de site: www.5minuten.tv , en invullen van wat gegevens was de inschrijving een feit en het stemmen kon beginnen.

Wie wordt de 5 Topper?

De eerste week is Judith Peters gekozen en deze week was het Danny die favoriet was bij het publiek, en uiteindelijk gekozen werd door de 4 Toppers om zich te voegen bij de finale plek.
De finale zal over een week of 4 gehouden worden in de Amsterdam Arena.
Daar zullen Rene, Jeroen, Gerard en Gordon als jury hun eindoordeel gaan vellen en weten we wie de uiteindelijke winnaar zal zijn worden.

Danny Nicolay dolbij met finale plaats.

Danny Nicolay is dolblij met zijn finale plaats! Hij zegt: 'Dit is fantastisch. Het feit dat het publiek het je gunt en natuurlijk ook de Toppers is al geweldig. Dat je nu in de finale zit geeft ook weer veel publiciteit en wellicht wordt dit de kruiwagen waarnaar ik al jaren op zoeken ben, en heb ik er meteen 4 in de vorm van de Toppers! Ik ga alles geven om de plek te veroveren de komende weken, dus wellicht tot in de Arena!'

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Nicolay

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Nicolay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.