Danny Nicolay

Danny Nicolay boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny Nicolay.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Danny Nicolay is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz wereld. De Nederlandse zanger heeft al vele hits en albums op zijn naam staan waaronder: Waanzinnig, NEE!, Je moest eens weten en de Geur van je huid! Danny werkt nu al weer 18 jaar samen met vriend enproducer John Dirne. Ook werkte hij in het verleden met Roy Beltman en Kees Rietveld e.v.a.

Danny Nicolay geeft al jaren onvergetelijke optredens door heel Nederland.

Hij heeft onder andere op grote festivals en evenementen zoals het Jordaan Festival , Hilversum A-live en het GelreDome, Museumplein en de Nacht van Oranje in Ahoy opgetreden. Ook was Danny veelvuldig te zien en te horen op radio en TV waaronder TROS Muziekfeesten, SBS shownieuws, Hart voor Muziek, Life4You, Sterren.nl, Radio 538, Radio NL en bijna alle regionale en lokale zenders

In 2003 deed Danny een gooi naar het Eurovisiesongfestival met zijn nummer 'Waanzinnig'. Pas in de allerlaatste selectieronde viel hij af.

Danny ging niet bij de pakken neer zitten en gaf zich op voor het 'alternatief songfestival'. Dit evenement was bedacht en georganiseerd door het NCRV programma Man bijt hond. Danny Nicolay werd 1ste!

In april 2011 deed Danny auditie voor Wie wordt de 5de Topper. Het was een hele spannende afvalrace waar werkelijk honderden kandidaten aan mee deden. Uiteindelijk eindigde Danny samen met Judith Peters op de eerste plek. Ze werden allebei door de Toppers zelf uitgekozen en mochten hen bij drie uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA vergezellen.

Danny over zijn overwinning: “Het is echt waar, ik ben de 5de topper geworden! Na een bloedstollende strijd ben ik samen met Judith Peters door... De Toppers konden niet kiezen tussen ons twee en hebben toen besloten om ons allebei door te laten gaan. Jeetje, wat kan dan ineens alles snel gaan! Zoveel pers, zoveel interviews, zoveel fotografen... !"

Een nieuwe single kon natuurlijk niet uitblijven na deze geweldige overwinning. Danny kwam daarom al snel met het feestelijke nummer NEE!

Na het Toppers avontuur werd Danny gevraagd om samen met Danny Froger en Wesley Klein optredens te verzorgen tijdens de Nacht van Oranje in 2013.

Dit sloeg zo enorm aan dat ze gevraagd werden om ook bij de Toppers 2013 de Halftime Show te verzorgen. Hier werd de formatie GENTS geboren waarmee ze in 2014 ook wederom de Toppers Halftime show hebben gedaan, hun single Dans en Zing een hit werd en inmiddels hun tweede single Geheime Liefde uit is. Ook in 2015 was de formatie Gents weer de rode draad tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en verzorgde zij weer optredens tijdens Toppers 2015 op het festivalterrein naast de Arena en de Halftimeshow in de Arena!

Kortom Danny Nicolay is een muzikale duizendpoot en men zal nog veel van hem gaan horen in de toekomst!

De hits waar je Danny Nicolay van kent zijn o.a:

  • " Wat een nacht "
  • " De geur van je huid "
  • " Sprookjes met een Happy End ".

Boeken of een optie plaatsen voor Danny Nicolay?

Voor meer informatie over Danny Nicolay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny Nicolay

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 64397 mensen

Specificaties van Danny Nicolay

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Danny Nicolay

Danny Nicolay is 29 jaar oud. Als sinds zijn 8e jaar is hij bezig met muziek, maar vooral met zingen. Het begon natuurlijk met de bekende talentenjachten. Zo deed Danny er wel aan een paar honderd mee. Hiermee deed hij een schat aan ervaring op. Na de talentenjachten volgden de optredens op bruiloften en partijen. Danny doet ieder optreden weer met veel plezier. Zijn motto is: Mensen vermaken en even hun zorgen doen vergeten met zijn muziek en entertainment. Wanneer Danny het podium opgaat is het meteen feest en kun je zeker niet stil blijven staan.

Danny Nicolay heeft al een aardige staat van dienst. Zo trad hij op in diverse grote shows in Bobbejaanland te België in de theatershows met Frank Masmeijer. Hij deed verschillende shows in o.a. Spanje, Oostenrijk, België en Duitsland. Ook verzorgde hij diverse optredens voor de omroepen Veronica, TROS en AVRO. Hij maakte tot nu toe 15 cd-singles o.a. met producer Roy Beltman. Kortom een muzikale duizendpoot die op muzikaal gebied graag een uitdaging aangaat.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Nicolay

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Nicolay kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.