Leen Zijlmans

Leen Zijlmans boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Leen Zijlmans.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze energieke, sfeervolle, uiterst muzikale en bovenal prettig gestoorde Leen werd op 27 maart 1956 te Raamsdonksveer geboren. Zijlmans heeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland.

Leen is een zanger in hart en nieren

Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden.
Veel bekendheid heeft hij gekregen door zijn optredens in de Las Vegas-shows van De Ster in Nieuwkuijk. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheids-bekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde.

In 2000 bracht hij zijn eerste album uit: “Moments to remember”

Na het succes van het debuutalbum van Leen “Moments to remember” heeft hij op veler verzoek nu gekozen voor een Nederlandstalig album. Op zijn debuutalbum zingt hij twaalf momenten om blijvend te herinneren. Momenten waarin tekst en muziek voortdurend strijden om aandacht, van diep vrolijk tot mineur, bitterzoet en melancholiek. Twaalf liedjes stuk voor stuk pakkend gezongen door een man die zijn bezieling en plezier onbeperkt de ruimte geeft. Maar wel met gevoel voor dosering.

De hits waar je Leen o.a. van kent zijn

 • Dans met mij
 • Stralend door het leven
 • Pluk de dag
 • Blijf wie je bent 

Boeken of een optie plaatsen voor Leen Zijlmans?

Voor meer informatie over Leen Zijlmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Leen Zijlmans

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35879 mensen

Specificaties van Leen Zijlmans

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
 • Licht: exclusief
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Leen Zijlmans

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Gere Weg

 • Door: schippers
 • Locatie: Velddriel
 • Datum:

Geweldig passend optreden en repertoire

Waardering:

10

Familie Ritterbex

 • Door: Tiny Ritterbex
 • Locatie: Maastricht
 • Datum:

Leen heeft goed gezongen ondanks dat het voor hem een tijdje geleden is. Top optreden.

Waardering:

10

Biografie van Leen Zijlmans

Leen is geboren op 27-03-1956 te Raamsdonkveer,

Omdat de ouders van Leen een reizend bestaan leidde, is hij voor het grootste deel opgevoed door zijn Oma. Op de lagere school is zijn zang talent ontdekt. Er werd een schoolmusical georganiseerd en Leen kreeg hierin de hoofdrol met het liedje ‘mama’ van de welbekende Heintje.

Zijn vader legde verder contact met Pierre Kartner (Vader Abraham). Hierdoor ontstond, dat er een aantal singeltjes werden opgenomen onder de naam Leentje. Al heel snel bleek ook dat Leen niet alleen talent had voor zingen maar ook achter het drumstel was hij zeer verdienstelijk. Hij werd drummer bij diverse orkesten en werkte inmiddels bij zijn vader. Al snel bleek dat artiest zijn en werken bij zijn vader niet meer te combineren was, dus koos Leen voor het artiestenvak. Dat het leven van artiest zijn erg hard bleek te zijn heeft ook Leen ervaren en koos ervoor om te vertrekken naar Ibiza om daar op te gaan optreden voor de Amerikanen. Dit heeft hij een aantal jaren gedaan maar Nederland bleef natuurlijk zijn thuisland en besloot terug te keren om zich in Nederland professioneel te gaan bezig houden met muziek.

Leen met een eigen stijl, bleef zich zelf trouw, volgde zijn hart en maakt muziek die bij hem past en bij vele fans. De fans hebben ook altijd geloofd in Leen en in zijn liedjes. Duidelijk is dat zijn eigen stijl, zijn eigen manier van leven zeker de vruchten heeft afgeworpen, want in 2020 is Leen 50 jaar in het vak. Deze 50 jaar zijn gegaan met ups en downs maar met veel plezier ook wat hij heeft gehaald uit zijn liedjes over, liefde, geluk, kleinkinderen, gewoon dus liedjes over het leven, want dat is Leen en dat maakt hem en zijn vele schare fans gelukkig. De 50 jaar gaan niet zomaar voorbij want momenteel zijn de voorbereidingen bezig van een aantal concerten: 50 JAAR LEEN, NET EVEN ANDERS. 1 november 2 concerten in het Chassé Theater in Breda, en enkele andere volgen.

Trots, ja natuurlijk, want dit jubileum viert Leen met shows, kleinschalig met maximaal 200 personen, want dat is Leen, dicht bij zijn publiek nooit afstandelijk.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Leen Zijlmans

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leen Zijlmans kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.