Nieuwe single van Nick & Simon: “Een Zomer Lang”

22/06/2011

Op vrijdag 17 juni, verscheen de nieuwe single van Nick & Simon: “Een Zomer Lang”. De uiterst geslaagde presentatie van de single, samen met de presentatie van de ook  verschenen speciale editie van Margriet - waar het duo deze week gasthoofdredacteur van is - was gisteren in Hoofddorp.

The American Dream met Nick & Simon

Woensdagavond 15 juni was de zesde en laatste aflevering van de alom geprezen televisieserie The American Dream, waarin Nick & Simon schitterden als nooit tevoren. Omdat er enorm veel reacties volgden op de door de mannen gezongen liedjes in de serie, staan er nu drie als bonustrack op de nieuwe single “Een Zomer Lang”. “Take My Hand”, naar hun hitsingle “Pak Maar M’n Hand”, en “Brighter Day”, naar “De Dag Dat Alles Beter Is”, staan er in The American Dream versie op. Daarnaast staat de live-audio van één van de meest ontroerende momenten uit de serie op de single: het door Nick gezongen “Old Shep”. Deze uitvoering in een muziekwinkel in Elvis’ geboorteplaats Tupelo, waarbij één van Elvis’ schoolvrienden tot tranen geroerd luistert, is één van de onbetwiste hoogpunten uit de serie! Ook de in Spanje geschoten videoclip van “Een Zomer Lang” staat als bonus cd-rom track op de single.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.