Laatste single en album Nick & Simon verschenen

04/11/2022

Vandaag, 4 november, verscheen de allerlaatste Nick & Simon single “Van Goed Naar Beter”. Het nummer werd geschreven door de jonge Winschoter Lars Koehoorn.  Gordon Groothedde tekende als vanouds voor de productie van de plaat.

CD ''NU of Ooit''

Ook verscheen vandaag de 3CD “Nu Of Ooit”, met daarop 50 singles, hoogtepunten uit de laatste 16 jaar. Niet eerder op cd verschenen tracks als John Dahlback feat. Nick & Simon “Won’t Back Away” en natuurlijk de nieuwe single “Van Goed Naar Beter” staan op de fraaie 3CD digipack-verzamelaar!

 

LP

Een transparant luxe vinyl versie van “Nu Of Ooit” verscheen op 2LP met daarop een keuze uit het rijke singleoeuvre van Nick & Simon. Uiteraard in gelimiteerde oplage! Ook veel oudere tracks die nooit eerder op vinyl verschenen zijn hierop te vinden! Ook een normale zwart vinyl uitvoering is leverbaar overigens!

 
Een artiest boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.