Nick & Simon - 2019 in de ZIGGO DOME

20/04/2018

Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! Maar liefst vijf maal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen. Momenteel spelen zij zo’n zestig shows tijdens hun Aangenaam theatertournee, variërend van Martiniplaza tot Carré.

Nick & Simon zetten een nieuwe stap in hun carrière 

Voor het eerst geven Nick & Simon een volledig eigen concert op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome! Natuurlijk gaan zij dit doen met hun voor de gelegenheid uitgebreide band die bol staat van muzikale virtuozen. Een concert dat je niet mag missen, avondvullend, verrassend en vooral ook vertrouwd.

De officiële voorverkoop is donderdag 19 april van start gegaan

via www.nickensimon.nl en www.ntk.nl of telefonisch via 0900-9203 (0,45 pm).
Voor de allergrootste fans zijn er beperkt kaarten beschikbaar voor de Golden Circle.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.