Samenwerking Nick & Simon met John Dahlbäck

25/11/2016

Nick & Simon en John Dahlbäck werken samen aan eerste elektronische plaat voor volendamse duo: ‘Won’t back Away’

Nick & Simon hebben vandaag voor de allereerste keer in hun glansrijke carrière een elektronische plaat uitgebracht. ‘Won’t Back Away’ is een bijzondere samenwerking met de Zweedse dj en producer John Dahlbäck en is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.

De ontmoeting tussen Nick & Simon en John Dahlbäck stond vooraf allesbehalve op de planning.

De Nederlandse zangers trokken door Scandinavië en stapten een club binnen op het moment dat de Zweedse dj en producer daar zijn kunsten vertoonde. Vervolgens doken de drie heren samen de studio in, met ‘Won’t Back Away’ als adembenemend eindresultaat en eerste wereldwijde release van Nick & Simon.

Een nieuwe single is niet het enige dat uit de ontmoeting is voortgevloeid.

De samenwerking beviel zo goed dat John Dahlbäck volgende maand te gast zal zijn bij de vier shows van Nick & Simon op 16, 17 (2x) en 18 december in Ahoy in verband met hun 10-jarig jubileum. Voor de eerste show op 16 december zijn nog beperkt kaarten beschikbaar.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.