Nieuw seizoen Nick & Simon: The dream in Zweden

07/10/2016

Voor het nieuwe seizoen van Nick & Simon: The Dream zijn Nick, Simon en Kees Tol afgereisd naar Zweden.

Nick: “Zweden! Het land van ABBA, ABBA en ABBA, althans als je het aan Kees vraagt. Dit seizoen wordt dan zeker ook een beetje ‘Kees Tol: The Dream.” Simon: “We hebben een aantal ABBA verrassingen voor hem geregeld. Dat begint al op Schiphol, waar Kees te horen krijgt dat hij de Nederlandse audioguide voor het ABBA museum gaat inspreken!” Kees regelt op zijn beurt als gelegenheidsmanager ook weer bijzondere ontmoetingen voor Nick en Simon tijdens hun Zweedse muzikale avontuur. Zo wordt het Volendamse trio bij aankomst in Göteborg opgewacht door Jenny Berggren -de zangeres van Ace of Base.

Nick & Simon: The Dream is vanaf woensdag 2 november weer wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3.

In de eerste aflevering op woensdag 2 november krijgen de mannen direct de ene Zweedse verrassing na de andere. Na de ontmoeting met Jenny van Ace of Base in Göteborg, ontmoeten ze een all-female rockband en krijgen ze een workshop van de metal-band Freak Kitchen.

Zweedse roadtrip

Na Göteborg maken de mannen een roadtrip door het land vol met bijzondere muzikale ontmoetingen en samenwerkingen. Op de meest prachtige plekken ontmoeten ze dit seizoen bijzondere mensen, zoals DJ John Dahlbäck en Christer Björkman (de man achter de Zweedse inzendingen voor het Eurovisie Songfestival). Met de Zweedse TV-persoonlijkheid Anders Bagge, die als hitproducer samenwerkte met J-Lo, Madonna en Celine Dion, hebben de mannen niet alleen gepraat over muziek maar ook gepingpongd en geschaakt. Ook is te zien hoe het Simon lukte om met de bekende Zweedse vlogger Katrin Berndt een video te maken. Van haar leren ze meer over het beroep vloggen.

En lukt het de mannen om een afspraak te regelen met Dr Alban - de man achter ‘It’s my Life’ en ‘Sing Hallelujah? Vanaf woensdag 2 november is Nick & Simon: The Dream weer wekelijks om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.