Ik & Simon: Simon Keizer debuteert met solo theatertour, mini -album en boek.

09/02/2016

Ik & Simon: Simon Keizer debuteert  met solo theatertour,  mini -album en boek. | JB Productions Aloys Buys

Het zijn spannende tijden voor Simon Keizer momenteel. Met de release van een solo mini album, een eigen boek en de start van zijn theatertour stapt hij voor even uit de schaduw van het duo dat hij met Nick Schilder sinds 10 jaar vormt.

Theatertour Ik & Simon

Al enige tijd koesterde Keizer de droom om ooit eens op zichzelf een theatershow neer te zetten, wat lastig te combineren bleek met de immer drukke agenda van Nick & Simon. Toch werd de tour ingepland en zo staat hij nu aan de vooravond  van het eerste optreden, op woensdag 10 februari in het Kennemer Theater in Beverwijk.  Met 37 shows in totaal heeft Simon de tijd om de voorstelling fine te tunen en te vervolmaken “On The Road”.  Voor de speellijst kan men terecht op www.ikensimon.com .

Boek Ik & Simon

Vandaag verschijnt in de boekhandel  een bundeling van maar liefst 54 columns en korte verhalen die Simon Keizer in de afgelopen jaren schreef en die deels de rode draad vormen van zijn theateroptredens. Want het leeuwendeel van wat hij in het theater neer zet is verhalend, waarbij hij  de bezoeker de kans geeft dichtbij zijn persoonlijkheid te komen.

CD Ik & Simon

Het resterende deel van zijn theatervoorstelling vormen  kleine,  speciaal voor de intieme theatersetting geschreven liedjes  die te vinden zijn op het mini-album “Ik & Simon” dat afgelopen vrijdag verscheen.  Met uiteenlopende collega’s als Thomas Acda, Maaike Ouboter, Jaap Kwakman en Seth Jones , om er een paar te noemen werden de nummers gecomponeerd en leveren een fraaie muzikale omlijsting voor het theater.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.