Nick & Simon Unplugged bij de TROS

29/03/2013

 

Het succes van Nick & Simon gaat maar door en lijkt geen grenzen te hebben. De lijst met hits van de heren is lang. Maar wat is de favoriete muziek van de Volendammers zelf? In 'Nick & Simon Unplugged' speelt het muzikale duo op geheel eigen wijze hun favoriete covers in een bijzondere en intieme unplugged sessie.
 
In het bijzijn van een selecte groep topmuzikanten in de Hilversumse Wisseloordstudio’s brengen Nick & Simon bijzondere liedjes van singer/songwriters ten gehore die voor hen van speciale waarde zijn. Ol’55 naar het origineel van Tom Waits, Gold Rush van Ed Sheeran, Angelyne van The Jayhawks, Cannonball van Damien Rice, Yakety Yak van The Coasters, Every Morning van Sugar Ray en If It Don't Matter van Donovan Frankenreiter ten gehore. Stuk voor stuk pareltjes uit de muziekgeschiedenis die door Nick & Simon worden gezongen en gegarandeerd voor kippenvel gaan zorgen. 

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.