Nick en Simon zingen populairste meisje toe in GelreDome

05/03/2013

Op 11 oktober zingen Nick & Simon 25 vrouwen persoonlijk toe in het GelreDome tijdens hun ‘Sterker in GelreDome’ concert.
Aanstaande vrijdag 8 maart gaan Nick & Simon 154 singles op één dag uitbrengen. Het originele liedje ‘Julia’ is door het duo met 153 verschillende vrouwennamen opgenomen.
Nick & Simon willen graag weten welke naam de populairste vrouwennaam is onder hun fans en loven een unieke prijs uit. 25 vrouwen, die dezelfde voornaam delen, krijgen een kaartje voor het ‘Sterker in Gelredome’- concert op 11 oktober 2013.
 
Welke vrouwennaam het populairst is, wordt gemeten aan de single die het meest gedownload wordt via iTunes en het aantal views op YouTube. Van de populairste naam worden 25 dames geselecteerd. Zij krijgen niet alleen een gratis kaartjes voor het ‘Sterker in GelreDome’- concert, maar worden op 11 oktober ook persoonlijk toegezongen door Nick & Simon. Deze actie loopt tot vrijdag 5 april.
 
De single ‘Julia’ en de 153 alternatieve singles zijn allemaal onafhankelijk van elkaar te downloaden via iTunes.
 
Eind september 2012 verscheen het vijfde studioalbum van Nick en Simon ‘Sterker’ dat direct op de eerste plaats in de albumlijsten binnenkwam. Het album behaalde al op de dag van release de Gouden Status (25.000 verkochte exemplaren) en twee maanden later de Platina Status (50.000 verkochte exemplaren).  ‘Sterker’ werd tevens bekroond met een Edison in de categorie: Beste Album (publieksprijs).
 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.