Batterij Nick Schilder weer opgeladen

11/01/2013

Nick Schilder is met een opgeladen batterij aan het nieuwe jaar begonnen. De zanger moest eind november een stapje terug doen wegens verschijnselen van oververmoeidheid. "Ik heb de energie die ik kwijt was, weer helemaal terug", vertelt Nick aan het AD.

Toch moet Schilder, die geruchten over een burn-out tegensprak, bekennen dat hij nog niet helemaal de oude is. "Je zou kunnen zeggen dat het grootste gedeelte van mijn herstel er alweer op zit. De batterij die leeg was, is weer bijna vol. Maar ik houd mezelf nog wel iedere dag goed en bewust in de gaten."

Bang voor een nieuwe dip in 2013 is Nick niet. "Januari en februari zijn voor ons rustige maanden", vertelt de muzikale wederhelft van Simon Keizer. "Verder doen we dit jaar de volwassen The Voice niet meer. Alleen zijn de dagen die daardoor vrijkwamen alweer ingevuld met andere leuke projecten."

Schilder vertelt dat hij en Keizer dit jaar werken aan een vervolg van hun tv-programma The American Dream. "Het land waar we naartoe gaan, is nog niet bekend." Het Volendamse duo kondigde eind 2011 aan naar Japan te gaan, maar moest die reis in april uitstellen wegens ziekte van Schilder. Destijds lieten de twee weten in mei van dit jaar naar Azië af te reizen.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.