Nick & Simon stoppen met The Voice Of Holland

18/12/2012

Maandagavond ging de kogel door de talentenkerk: Nick & Simon hebben besloten om te stoppen met The Voice Of Holland! De twee zijn toe aan iets nieuws...

De twee Volendammers stoppen als coaches bij The Voice Of Holland maar blijven in hun draaiende stoel zitten bij The Voice Kids. Na drie seizoenen bij de ‘grote mensen’- versie van de talentshow van RTL 4 heeft het duo in goed overleg met RTL en Talpa besloten te stoppen om het komend jaar de pijlen op andere activiteiten te kunnen richten.

De liefde voor het programma is te sterk voor een volledig afscheid zodat ze doorgaan met ‘The Voice Kids’, dat van hen minder opnamedagen vraagt.

Nick & Simon: “Wij kijken met heel veel plezier terug op de afgelopen drie jaar The Voice Of Holland. Voor ons was het een muzikaal feestje waarbij we kennis hebben gemaakt met nieuwe talenten terwijl we als coaches mochten samenwerken en concurreren met onze collega’s uit de muziekwereld." "Dit blijven we graag doen bij The Voice Kids, zowel bij de serie die aanstaande vrijdag van start gaat als het daaropvolgende seizoen, terwijl we meer tijd overhouden voor onze eigen muziek. We gaan namelijk een druk jaar tegemoet waarbij we ons willen richten op het Gelredome, Vlaanderen en Duitsland.”

The Voice-winnaar Leona was maandagavond in RTL Boulevard te gast. Zij reageerde zwaar verrast toen ze het nieuws te horen kreeg:

Als coaches van het eerste uur, zagen Nick & Simon The Voice Of Holland uitgroeien van de ‘voorzichtige’ start met 1,7 miljoen kijkers tot de shows die tussen de 3 en 4 miljoen kijkers trekken. In oktober van dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring en het format is inmiddels vanuit Nederland uitgewaaierd over tientallen landen ter wereld.

En ondertussen zit Leona vól plannen om de wereld te gaan veroveren, zo vertelde ze aan RTL Boulevard:

De website van Nick en Simon was maandagavond overigens enkele uren onbereikbaar wegens de grote stroom van bezoekers die op zoek waren naar meer nieuws over de bekendmaking van de twee.

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.