STERKER van Nick & Simon op # 1 binnen in GFK Album Top 100

28/09/2012

Het nieuwe album ‘Sterker’ van Nick & Simon is deze week met stip op # 1 binnen gekomen in de GFK Album Top 100. ‘Sterker’ ging vrijdag 21 september in release na een spectaculaire albumpresentatie in Koninklijk theater Carré die gelijktijdig live in 55 bioscopen te zien was.

Al bij de eerste order werden ruim 25.000 exemplaren besteld. Daarmee bereikte  ‘Sterker’ de Gouden album status. Inmiddels zijn de eerste pre-orders voor het album ook al binnen.
Nick en Simon: “Omdat we met ons nieuwe album ‘Sterker’ een grote switch maakten en een risico namen, is het des te geweldiger dat die durf nu wordt beloond met een nummer één positie.”

Nick & Simon hebben met dit album wederom bewezen dat zij de best verkopende artiesten van Nederland op dit moment zijn. Ook hun laatste drie albums: ‘Vandaag’, ‘Luister’ en ‘Fier’ bereikten de nummer 1 positie in de GFK Album Top 100. ‘Sterker’ is alweer het vijfde album van het populaire duo. Alle voorgaande albums hebben minimaal de dubbelplatina status behaald.

De populariteit van het duo is inmiddels ook in Vlaanderen doorgedrongen. ‘Sterker’  is vandaag op  # 3 binnen komen gekomen in de Vlaamse Ultratop 50. Vorige week stonden er lange rijen voor hun uitverkochte albumpresentatie in Wilrijk en op  1 december geven Nick & Simon een groots live concert in de Ethias Arena in Hasselt.

‘Sterker’ ligt sinds 21 september 2012 in de winkels in Nederland en Vlaanderen.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.