Supermarkt-bevalling bij Nick Schilder

28/08/2012

In Volendam zijn vandaag heel wat beschuiten met muisjes gesmeerd. Nick Schilder en Kirsten zijn zondag in ijltempo de trotse ouders van Julian geworden. En dit zijn de eerste babyfoto!
Nick verspreidt via Twitter meteen drie foto's, eentje waarbij zusje Nikki poseert met haar kleine broertje. Fans zijn door het dolle! "Jullie bedankt voor jullie hartverwarmende reacties. Mooi om geluk zo te kunnen delen." Julian is gisteren geboren en alles is voorspoedig verlopen.

Nick vertelt ons trots: "Het gaat ontzettend goed hier, zowel met moeder als baby. We hebben een prachtige sprookjesachtige bevalling meegemaakt. Heel snel, binnen 20 minuten was het gebeurt. Kirsten zei: 'Het lijkt wel of we naar de supermarkt zijn gegaan, zo snel'."

Zus Nikki was in vertrouwen genomen over de naam van het kindje. Maar Nikki had Julian verstaan als jam-jam. Dus de afgelopen dagen klonk het in huize Schilder telkens 'jam-jam'.

Julian is niet heel veel jonger dan zijn zus Nikki, die in januari 2011 werd geboren. Nick en Kirsten dromen van een groot gezin en vinden het leuk als er onderling niet een te groot leeftijdsverschil is.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.