Nieuwe single Nick & Simon 'Vrij' direct binnen op 3 in de ITuneslijst

10/04/2012

Vanaf Vrijdag is de nieuwe single “Vrij” van Nick & Simon op radio te beluisteren. Diverse radiostations -waaronder landelijke zenders als Radio 2, 3FM en 100% NL, maar ook veel regionale stations- draaiden “Vrij” vanaf 9.15 uur.

Het nummer is verbonden aan het ambassadeurschap voor de vrijheid van Nick & Simon. Onderdeel daarvan is dat Nick & Simon op 5 mei op een viertal bevrijdingsfestivals te zien en te horen zullen zijn. Zo staan zij met hun band in Utrecht, Haarlem, Den Haag en Vlissingen waarbij een legerhelikopter hen zo snel mogelijk van podium naar podium zal vervoeren.

De nieuwe single “Vrij” is vanaf Vrijdag ook te downloaden op diverse sites zoals Downloadmusic.nl en iTunes. Bij die laatste staat “Vrij” binnen vijf uur na verschijnen op de derde plaats! Op 13 april verschijnt de fysieke single van “Vrij”, met daarop nog een tweede nieuwe track (“De Mooiste Melodie”) plus de spectaculaire videoclip van “Vrij” als bonus cd-rom track.

Boeking of een optie plaatsen voor Nick & Simon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nick & Simon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.