Alderliefste

Alderliefste boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alderliefste.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste.
De band bestaat al jaren en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht.

De hits waar u Alderliefste van kent zijn o.a.: " Vogelvrij / L'oiseaumet (met Jack Poels) ", " Une belle histoire / Een mooi verhaal(met Paul de Leeuw) " en " Na vannacht ".

Boeken of een optie plaatsen voor Alderliefste?

Voor meer informatie over Alderliefste kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alderliefste

Deze act is bekeken door 19490 mensen

Specificaties van Alderliefste

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Alderliefste

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste.
De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid.

In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut.
De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Française in 2005. Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat hoog in de top 2000 allertijden van 2006 en 2007)

De band verschijnt bij diverse televisie- en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi!Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafé, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2 en tourartiest op Radio 1.

Twee zomertournees door Frankrijk worden gedaan en steeds meer festivals weten de band te vinden. Zoals: Bevrijdingsfestival Haarlem en Almere, Rigter Live, Zomerparkfeesten Venlo, straatfestival Zwolle en nog veel meer.

In 2006 is de band twee avonden te gast bij Liesbeth List op het vedettengala in Carré, samen met Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Ramses Shaffy. Kidsrights zet de band in 2006 en 2007 met Shaffy op de DAM, in Nijmegen, Rotterdam en Carré, tevens live op TV. De Leeuw haalt het trio er weer bij in zijn Nieuwjaarsshow 2007 en 6 avonden in Gelredome’s Symphonica in Rosso.

In april 2008 verschijnt het 2 e Franstalige album ‘De Franse Slag’, dat door CNR wordt uitgebracht. Het betreft producties met Temming/van Herk en T. Oosterhuis en bevat naast de hit “Une belle histoire/een mooi verhaal, een paar bijzondere samenwerkingen met Shaffy, List, the Mc. Garrigle sisters en Cor Bakker. De eerste single ‘Vogelvrij/l’oiseau’ is een duet met Jacques Poels van Rowwen Hèze.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Alderliefste

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alderliefste kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.