Alderliefste

Alderliefste boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alderliefste.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Drie Nederlandse jongens met een vleugje Franse charme, dat is Alderliefste. Al jarenlang staat deze band garant voor muzikaal genot, waarbij ze het beste van twee werelden combineren. Hun naam heeft wortel geschoten dankzij talloze succesvolle optredens in de meest sfeervolle kroegen en grand café's, van het bruisende Amsterdam tot het schilderachtige Maastricht.

Een bruisende combinatie van nederlandse feestelijkheid en Franse charme

Alderliefste heeft een muzikale reis afgelegd die zijn sporen heeft nagelaten in harten overal in Nederland. De hits die je met deze band associeert zijn onvergetelijk, zoals "Vogelvrij / L'oiseau met (met Jack Poels)", "Une belle histoire / Een mooi verhaal (met Paul de Leeuw)" en "Na vannacht". Deze nummers hebben niet alleen een muzikale betekenis, maar ook een emotionele lading diep geworteld in de Nederlandse muziekcultuur.

Met Alderliefste haal je een stukje nostalgie en eigentijds vermaak in huis. De band brengt een unieke mix van invloeden en stijlen die hun optredens tot een onvergetelijke ervaring maken. Van Franse elegantie tot Nederlandse passie, hun muziek raakt de ziel en laat niemand onbewogen.

Leuke muziek voor ieder evenement

Of je nu een intiem feest in een café organiseert of een groter evenement plant, Alderliefste is de ideale keuze om de perfecte soundtrack te bieden. Hun muziek brengt een sfeer van gezelligheid en emotie, en hun aanwezigheid voegt een vleugje magie toe aan elk evenement.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken hoe je Alderliefste kunt inzetten om jouw evenement te transformeren tot een onvergetelijke muzikale reis. Met hun muziek en aanwezigheid creëren ze een ervaring die nog lang in de herinneringen van je gasten zal blijven hangen.

Boeken of een optie plaatsen voor Alderliefste?

Voor meer informatie over Alderliefste kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alderliefste

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21539 mensen

Specificaties van Alderliefste

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Alderliefste

Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste.
De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid.

In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut.
De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Française in 2005. Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat hoog in de top 2000 allertijden van 2006 en 2007)

De band verschijnt bij diverse televisie- en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi!Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafé, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2 en tourartiest op Radio 1.

Twee zomertournees door Frankrijk worden gedaan en steeds meer festivals weten de band te vinden. Zoals: Bevrijdingsfestival Haarlem en Almere, Rigter Live, Zomerparkfeesten Venlo, straatfestival Zwolle en nog veel meer.

In 2006 is de band twee avonden te gast bij Liesbeth List op het vedettengala in Carré, samen met Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Ramses Shaffy. Kidsrights zet de band in 2006 en 2007 met Shaffy op de DAM, in Nijmegen, Rotterdam en Carré, tevens live op TV. De Leeuw haalt het trio er weer bij in zijn Nieuwjaarsshow 2007 en 6 avonden in Gelredome’s Symphonica in Rosso.

In april 2008 verschijnt het 2 e Franstalige album ‘De Franse Slag’, dat door CNR wordt uitgebracht. Het betreft producties met Temming/van Herk en T. Oosterhuis en bevat naast de hit “Une belle histoire/een mooi verhaal, een paar bijzondere samenwerkingen met Shaffy, List, the Mc. Garrigle sisters en Cor Bakker. De eerste single ‘Vogelvrij/l’oiseau’ is een duet met Jacques Poels van Rowwen Hèze.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Alderliefste

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alderliefste kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.