Mega Meezing Feest met Helemaal Hollands

04/11/2011

Duizenden mensen mee laten zingen, iets mooiers bestaat er niet voor een artiest. De gerenommeerde band First Showband en het bekende feestduo Helemaal Hollands, bekend van vele stampende medleys, gaan ervoor! Het komende seizoen trekken zij, in het kader van het Mega Meezingfeest, samen het land in.
De twee acts brengen een programma vol met Engelstalige en Nederlandstalige hits en medleys. Golden oldies, evergreens, klassiekers van Nederlandse bodem en discohits, alles is mogelijk! Het resultaat? Een feest van verbroedering en een meegalmende zaal/tent. Wees er snel bij, want deze unieke productie zal in 2012 maximaal vijftien keer op de podia in den lande te zien zijn.
MEER DAN MUZIEK ALLEEN
Het Mega Meezingfeest is meer dan muziek alleen. De productie wordt voorzien van een uitgebreide lichtshow en aan weerszijden van het podium komen grote videoschermen te hangen waarop het publiek de teksten van de gespeelde liedjes kan volgen. Dus ook als die ene tekst wel heel in je geheugen is weggezakt, is meezingen geen probleem. De teksten worden overigens voorzien van sfeervolle beelden die betrekking hebben op het liedje.
3 COMPLETE SETS
De show begint met een vijftig minuten durende set van First Showband (uitgebreid met extra zangeres en accordeonist). Daarin passeren allerlei internationale hits uit het verleden en heden de revue. In de tweede en derde set voegen de heren van Helemaal Hollands zich bij de First Showband. Met tal van gezellige medleys zullen zij de tent laten meedeinen.

Boeking of een optie plaatsen voor Helemaal Hollands

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Helemaal Hollands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.