'Ik hou van Helemaal Hollands' nieuwe album van Helemaal Hollands

20/03/2012

Helemaal Hollands, hét feest duo van Nederland, brengt op 23 maart het nieuwe album 'Ik hou van Helemaal Hollands' uit. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het nieuwe album zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding.

'Ik hou van Helemaal Hollands' is het vierde album van Carlo en Leo. De heren hebben de afgelopen jaren bewezen de gangmakers te zijn op menig podium en in menige feesttent. Met 'Ik hou van Helemaal Hollands' brengt het duo een plaat die weer bol staat van de meezingers en de feestmedleys waar de twee groot mee zijn geworden.

In 1999 had de carrière van Carlo en Leo een vliegende start nadat ze, toen nog onder de naam "Move-it" deelnamen aan de Hennie Huisman Soundmixshow met hun vertolking aan 'I save the day'. In 2005 stapten ze onder de nieuwe naam "Helemaal Hollands" over op het Nederlandse lied. Tot op de dag van vandaag is Helemaal Hollands een van Nederlands meest geboekte feest acts.

Speciale CD uitreiking

Op 22 maart vindt de om 15.00 uur uitreiking van het nieuwe album plaats. Carlo en Leo draaien deze keer de rollen om. Zij reiken het album namelijk zelf uit aan de Stichting Hans den Ouden Marathon. De Stichting Hans den Ouden Marathon zet zich al jaren in voor het KWF Kankerbestrijding.

Helemaal Hollands heeft zich aan de stichting verbonden en stelt van elke CD die tijdens de marathon verkocht wordt 5 euro beschikbaar aan KWF Kankerbestrijding.

Locatie: Feesttent aan de Beemdweg in Oud-Alblas

Boeking of een optie plaatsen voor Helemaal Hollands

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Helemaal Hollands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.