Helemaal Hollands

Helemaal Hollands boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Helemaal Hollands.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

“WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE!” Deze kreet past helemaal bij de mannen van Helemaal Hollands. Carlo en Leo, bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens, maken er altijd één groot feest van. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals: De ober, De arme muzikant, Omdat ie zo mooi is en natuurlijk: Waar is dat feestje, hier is dat feestje! 

Helemaal Hollands doet naam eer aan

Carlo en Leo, voorheen 2 afzonderlijke zangers, deden in 1999 als duo mee in de Hennie Huisman Soundmixshow. Hierna startten ze samen het duo Move-it, waarmee ze in 2002 de hit “I save the day” scoorden. Na enkele succesvolle jaren besloten ze hun hart te volgen en stapten ze over naar het Nederlandse lied onder een nieuwe naam: Helemaal Hollands. Met een aantal prachtige albums en tal van bekende singles zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Hun spetterende optredens staan altijd garant voor één groot feest!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Helemaal Hollands?

Voor meer informatie over Helemaal Hollands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Helemaal Hollands

Deze act is bekeken door 86236 mensen

Specificaties van Helemaal Hollands

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen

Radio Hoeksche Waard

  • Locatie: Oud-beijerland
  • Datum: vrijdag 12 mei 2006
7,0

Waardering: