Helemaal Hollands

Helemaal Hollands boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Helemaal Hollands.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

“WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE!” Deze kreet past helemaal bij de mannen van Helemaal Hollands. Carlo en Leo, bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens, maken er altijd één groot feest van. Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals: De ober, De arme muzikant, Omdat ie zo mooi is en natuurlijk: Waar is dat feestje, hier is dat feestje! 

Helemaal Hollands doet naam eer aan

Carlo en Leo, voorheen 2 afzonderlijke zangers, deden in 1999 als duo mee in de Hennie Huisman Soundmixshow. Hierna startten ze samen het duo Move-it, waarmee ze in 2002 de hit “I save the day” scoorden. Na enkele succesvolle jaren besloten ze hun hart te volgen en stapten ze over naar het Nederlandse lied onder een nieuwe naam: Helemaal Hollands. Met een aantal prachtige albums en tal van bekende singles zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Hun spetterende optredens staan altijd garant voor één groot feest!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Helemaal Hollands?

Voor meer informatie over Helemaal Hollands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Helemaal Hollands

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 132782 mensen

Specificaties van Helemaal Hollands

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Helemaal Hollands

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7.

Radio Hoeksche Waard

  • Locatie: Oud-beijerland
  • Datum:

Waardering:

7,0

Biografie van Helemaal Hollands

Helemaal Hollands, een feestelijke reis door de Nederlandse muziek

Armen zwaaiend in de lucht, schorre kelen van het zingen, blije vrolijke gezichten, een dansende zee van mensen. Elkaar rap opvolgende Nederlandse hits, van vroeger, van nu. Op het podium twee heren. Dit keer in een felroze jas. Maar natuurlijk, het is Helemaal Hollands. Met Helemaal Hollands steken Carlo en Leo hun liefde voor het Nederlandstalige lied steeds weer in een ander feestelijk jasje. Bovendien brengen ze succesvol eigen nummers uit die regelmatig in de Nederlandstalige top 20 eindigen waaronder ‘Dans, klein zigeunermeisje’, ‘De arme muzikant, ‘Een ster vernoemd naar jou’, hun nummer 1 hits ‘De ober’ en ‘Ben je vergeten’.

Wat begon als een idee voor een eenmalig gezamenlijk optreden, is uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking die al tien jaar duurt. In de jaren ’80 leren Carlo en Leo elkaar kennen in het Rotterdamse schnabbelcircuit. In een opwelling geven de heren zich op als Boyzone bij Henny Huisman’s soundmixshow. Tot hun plezier halen ze in 1999 de finale. Move-it is geboren. De heren mixen lekkere Engelstalige nummers tot feestelijke medleys. Dat doen ze zo succesvol dat Move-it gevraagd wordt voor de promotour van Flügel. In 2002 brengen Carlo en Leo ‘I save the day’, oorspronkelijk van Roberto Jacketti and the Scooters, uit en veroveren alle hitlijsten. Wekenlang staat het nummer in de top 100. Move-it is een topper. Toch knaagt er iets bij de heren. Hun liefde voor het Nederlandse lied past niet bij Move-it.
In 2005 gaan ze terug naar hun roots, terug naar het Nederlandstalige lied. Geprikkeld door de vele nummers die Nederland rijk is, maken Carlo en Leo zwierige medleys die iedereen kan meezingen. Ze nemen enkele eigen nummers op. Ze gaan op zoek naar mooie felgekleurde jasjes. Zo ontstaat Helemaal Hollands. De juiste beat, de juiste mix, de juiste stemming. In 2006 breekt Helemaal Hollands door met hun hit ‘Dans klein zigeunermeisje’.

Helemaal Hollands is niet te stuiten. Ze hebben plezier in het maken van Nederlandse medleys. Ze staan bekend om hun energieke optredens. Hun eigen feestelijke nummers vinden regelmatig de weg naar de Nederlandse hitlijsten. Actief als ze zijn, maken ze bijna elk jaar een nieuwe cd. Ook hebben ze enkele dvd´s op de markt gebracht. Wie een feest organiseert een Nederlands tintje, kan niet om Helemaal Hollands heen. Ook op de piratenfeesten zijn ze meer dan welkom. In het Gelredome kregen Carlo en Leo ruim 32.000 man in beweging. Een optreden van Helemaal Hollands is een feestelijke, muzikale reis door de Nederlandse muziek. In twee jaar tijd is het aantal optredens van Helemaal Hollands gegroeid van zo’n 125 tot ruim 200 in het hele land. En het eind van het succes is nog lang niet in zicht.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Helemaal Hollands

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Helemaal Hollands kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.