Nieuwe single voor Pater Moeskroen

13/02/2014

Pater Moeskroen, de vaandeldragers van de Nederlandstalige folk, is terug met de nieuwe single 'Zoveel Mensen'! Met deze nieuwe deun laten de mannen horen hoe fris folkmuziek in 2014 kan klinken en hoe je hier nog steeds niet op stil kan zitten. De heren scoorden al grote hits met 'Roodkapje', 'Hela Hola', 'Laat Maar Waaien', 'Joost' en 'Naar Huis'.

Momenteel tourt Pater Moeskroen door het land met hun succesvolle theatertour 'Karavaan'. Met de theatershow trakteren de Paters, met behulp van een enorm arsenaal aan instrumenten, op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek.

Naast de Nederlandse theaters is Pater Moeskroen ook een graag geziene gast op festivals, zomerfees ten en buitenevenementen. Een show van de Paters staat garant voor aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades. Dit alles wordt gebracht door 6 multi-instrumentalisten. De karrenvracht aan instrumenten resulteert is het door allen herkenbare Moeskroen-geluid. 

Boeking of een optie plaatsen voor Pater Moeskroen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pater Moeskroen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.