Pater Moeskroen

Pater Moeskroen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pater Moeskroen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival.

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen is:

Bart Swerts – Lead-zang, Gitaar Vincent van Lent – Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang Martien van Oostrom – Accordeon, Toetsen, zang Rolf Rombouts – Bas, zang Coen Blokx – Drums, percussie, zang

De hits waar u Pater Moeskroen van kent zijn o.a.

 • Roodkapje
 • Vul mijn hart
 • Laat maar waaien
 • Hela Hola

Pater Moeskroen is te boeken in verschillende mogelijkheden

 • Pater Moeskroen - Louter Hits
 • Pater Moeskroen - Festival - Backline
 • Pater Moeskroen - Festival - Eigen Productie

Boeken of een optie plaatsen voor Pater Moeskroen?

Voor meer informatie over Pater Moeskroen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pater Moeskroen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 55748 mensen

Specificaties van Pater Moeskroen

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten, 1 dag
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Pater Moeskroen

Na een succesvol jubileumjaar in 2011 beleefde Pater Moeskroen in 2012 een vliegende start met de reprise van de succesvolle theatertour Pater Moeskroen en de Kelten. Het gelijknamige album werd goed ontvangen en dat betaalde zich uit met een hitnotering voor de single Naar Huis (#27 Single top 100). Na deze successen is de band meer dan ooit klaar voor de toekomst...

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid.

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola (tuthola) en Laat maar waaien.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst tien theaterprogramma's achter de rug en zijn er 18 albums en 5 dvd's verschenen.

Liever Live | Live album & tournee
In mei 2012 ziet het nieuwe Pater Moeskroen album Liever Live het levenslicht. Het nieuwe album is een schijf vol materiaal met het beste wat de Paters te bieden hebben. Het live-album kent een greep uit de meest succesvolle nummers uit de gehele carriere van de band en laat horen dat de band het podium als haar tweede thuis ziet.

Karvaan | 11e theatertour
Vanaf september 2012 trekken de Paters het land in met de voorstelling: Karavaan. Karavaan is het verhaal over een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden geroemd werd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar de tijden zijn veranderd: het publiek bleef weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakte langzaam op! De markante directeur doet nog een laatste poging om aan de ondergang te ontkomen en roept de hulp in van zes straatmuzikanten die met hun vrolijke en aanstekelijke Keltische muziek een glimlach op ieders gezicht toveren! Zouden zij in staat zijn het tij te doen keren?

De Paters trakeren op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek, waarin zij het verhaal vertellen door middel van hun enorme arsenaal aan instrumenten. Als het doek word gesloten zullen de heren in de foyer nog een toegift verzorgen met hun grootste hits.

Pater Moeskroen 2014

Bart Swerts,
Marcel Sophie,
Martien van Oostrom,
Vincent van Lent,
Rolf Rombouts,
Thomas Gerretsen

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Pater Moeskroen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pater Moeskroen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.