Re-Play

Re-Play boeken of inhuren | JB Productions Herman van Gestel

Re-Play boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Re-Play.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dat hits niet altijd bepalend zijn voor de invulling van een succesvol optreden wordt door Re-Play bewezen. Hun grootste hits waren over het algemeen ballads, waardoor de indruk zou kunnen ontstaan dat een optreden van Re-Play misschien wat te romantisch zou zijn. Niets is echter minder waar. Door toevoeging van een aantal voormalige eigen up-tempo hits, gecombineerd met een aantal swingende medley's van wereldtoppers als Kool and the Gang, Four Tops, Tavares, etc. gaat het dak er altijd af.

De ervaring, in de laatste twee jaar opgedaan in hun theaterconcerten, heeft de groep nog allrounder gemaakt. Ze scoorden zelf drie giga-hits, behaalden met hun debuutalbum binnen twee weken de Top 10 en kregen drie keer op rij een TMF Dutch R&B Award. Ze zijn gezegend met fantastische stemmen en weten als geen ander hoe ze op een hitgevoelige manier moderne R&B moeten combineren met Nederlandstalige teksten. Ook dit seizoen is Re-Play te horen en te zien in een groot aantal Nederlandse theaters.

Re-Play weer terug in orginele bezetting

In 2015 verwelkomen we Re-Play in de originele bezetting; Alwin Burke, Henk Waarde, Sam de Wit en Mark Dakriet staan weer samen op het podium. Een nieuw album is tevens in de maak.

Boeken of een optie plaatsen voor Re-Play?

Voor meer informatie over Re-Play kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Re-Play

Deze act is bekeken door 37971 mensen

Specificaties van Re-Play

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set

Gemeente Zoetermeer

  • Locatie: Zoetermeer
  • Datum: zaterdag 15 november 2008

Reactie:

“Het was goed dat de mantelzorgers nog even extra in het zonnetje werden gezet met het liedje Heaven must be missing an angel. Ingevuld door: Viviëne Brevé”

8,0

Waardering: