Biografie van One Two Trio - Feestband

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ''de vierde man'' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen vele hits. Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt eigenlijk afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma's; D.j's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij tot ''huisband van..'' en ''vrienden van de show''!

Zin in 3 kwartier swingen, springen en meezingen? Bereid je dan maar vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!