One Two Trio - Feestband

One Two Trio - Feestband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van One Two Trio - Feestband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters'

Is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.

Hierdoor vormt het publiek als het ware ''de vierde man'' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt! Het Feesthits repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters', 'Toedeloe' of het 'La LaLied' worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje!

De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt!

"Boek One Two Trio, altijd feest!" is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband! Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma's; D.j's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show! Zin in 3 kwartier springen en meezingen?

Bereid je dan meer vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

Boeken of een optie plaatsen voor One Two Trio - Feestband?

Voor meer informatie over One Two Trio - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor One Two Trio - Feestband

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 60663 mensen

Specificaties van One Two Trio - Feestband

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van One Two Trio - Feestband

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ''de vierde man'' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen vele hits. Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt eigenlijk afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma's; D.j's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij tot ''huisband van..'' en ''vrienden van de show''!

Zin in 3 kwartier swingen, springen en meezingen? Bereid je dan maar vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor One Two Trio - Feestband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van One Two Trio - Feestband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.