Presentator Viktor Brand

Presentator Viktor Brand boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Viktor Brand.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Viktor Brand is voor de vele de bekende, leuke en spontane presentator van SBS6. Maar wist je dat Viktor Brand ook te boeken is als spreker of dagvoorzitter voor jouw evenement

De spontane persoonlijkheid staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van onderwerpen als sport, wonen en showbizz.

Hij treedt dan ook veelvuldig op als presentator of spreker tijdens sportevenementen en uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten.

Viktor Brand is bekend van een groot aantal televisieprogramma's 

 • Shownieuws
 • Holland’s Got Talent
 • Temptation Island
 • Verbouwers XXL
 • Mr. Frank Visser Doet Uitspraak
 • Huizenjacht
 • VT Wonen
 • Hoeveel Ben je Waard?
 • Schoon Genoeg
 • En vele andere....

Boek Viktor Brand voor jouw event als presentator, dagvoorzitter of spreker

Bedrijven die de presentator inhuren als spreker of dagvoorzitter voor hun evenement, doen dit onder meer vanwege zijn ruime ervaring en enthousiaste persoonlijkheid. Als geen ander weet hij de juiste sfeer te creëren tijdens een bedrijfsbijeenkomst en groepen mensen met elkaar te verbinden.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Viktor Brand?

Voor meer informatie over Presentator Viktor Brand kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Viktor Brand

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 52928 mensen

Specificaties van Presentator Viktor Brand

 • Tijdsduur:
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Presentator Viktor Brand

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Kevin van der Starre

 • Locatie: Dordrecht
 • Datum:

Viktor Brand stelt niemand teleur en maakt van zijn presentatie een echt feestje. Hij is inzetbaar voor een breed publiek en toont veel interesse in zijn gasten. Jong en oud waarderen zijn humor, betrokkenheid en sympathieke karakter.

Meer informatie over Viktor Brand vind je hier

Waardering:

9,0

Biografie van Presentator Viktor Brand

Viktor Brand is een geliefd presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter voor uw evenement. De spontane persoonlijkheid staat bekend om zijn deskundigheid op het gebied van onderwerpen als sport, wonen en showbizz. Hij treedt dan ook veelvuldig op als presentator of spreker tijdens sportevenementen en uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten.

Viktor Brand wordt in 1971 geboren in Deventer. Hij besluit een opleiding tolk/vertaler in Maastricht en een opleiding journalistiek aan de School of Media in Zwolle te volgen. Het is tijdens de laatstgenoemde studie dat hij zijn affiniteit met televisie ontdekt. Hij belandt op de sportredactie van RTL 4 en presenteert al snel het programma Tennis Report (later Game, Set and Match bij SBS6).

Het presenteren smaakt naar meer en op dezelfde zender presenteert hij programma’s als Temptation Island en de succesformule Holland’s Got Talent. Ook sport blijft hem nog altijd trekken; zo is hij onder meer te zien in sportevenementen als de Red Bull Air Race, Formule 1 en diverse voetbalwedstrijden.

Programma’s als Lachend het jaar in!, Verbouwers XXL en Wat zou jij doen met die poen? volgen. De meeste bekendheid verwerft hij met de jarenlange presentatie van Shownieuws. Hier groeit hij uit tot een van de bekendste televisiegezichten van Nederland. Veel bedrijven en organisaties boeken hem nog altijd als spreker, dagvoorzitter en presentator om zijn reputatie als showbizzdeskundige.

Maar Viktor Brand is veel meer dan showbizzdeskundige alleen. De Bekende Nederlander presenteert in de loop der tijd meerdere seizoenen van televisieprogramma’s zoals Huizenjacht en VT Wonen. Daarnaast timmert hij aan de weg met titels zoals De Ideale Zaterdagavond, Je Idool op het Spoor, Hoeveel Ben je Waard? en Schoon Genoeg.

In 2015 leert Nederland hem nog beter kennen door zijn deelname aan de populaire show Wie is de Mol? Een jaar later presenteert hij Mr. Frank Visser doet uitspraak en het eenmalige SBS Sterren Surprise. Bedrijven die de presentator inhuren als spreker of dagvoorzitter voor hun evenement, doen dit onder meer vanwege zijn ruime ervaring en enthousiaste persoonlijkheid. Als geen ander weet hij de juiste sfeer te creëren tijdens een bedrijfsbijeenkomst en groepen mensen met elkaar te verbinden.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Viktor Brand

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Viktor Brand kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.