Presentatrice Anouk Smulders

Presentatrice Anouk Smulders boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Anouk Smulders.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze dame met stijl sierde voorheen de covers van de Franse Elle, deed commercials voor Oil of Olaz, L’Oréal en Wonderbra en liep shows voor modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani.

Professional op mode- en lifestylegebied en ervaren gastspreker. 

Na haar modellencarrière presenteerde ze diverse televisieprogramma’s zoals: SBS Shownieuws, Talpa’s Entertainment Live en De Leukste Thuisvideo’s. Nu is ze te zien als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en ze presenteert Holland’s Next Topmodel. Ze is naast een professional op mode- en lifestylegebied ook een ervaren gastspreker.

Anouk houdt van de energie die op evenementen voelbaar is. Iedereen heeft er zin in en wil er iets moois van maken. Ze zoekt graag het publiek op en vindt de interactiviteit die dan ontstaat van echte meerwaarde. Anouk is een warme, vrolijke en humoristische vrouw die uw evenement net dat beetje extra geeft. Met haar (levens)ervaring haalt u een presentatrice of gastspreker van gegarandeerde kwaliteit in huis.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Anouk Smulders?

Voor meer informatie over Presentatrice Anouk Smulders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Anouk Smulders

Deze act is bekeken door 20744 mensen

Specificaties van Presentatrice Anouk Smulders

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon