Presentatrice Anouk Smulders

Presentatrice Anouk Smulders boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Anouk Smulders.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze dame met stijl sierde voorheen de covers van de Franse Elle, deed commercials voor Oil of Olaz, L’Oréal en Wonderbra en liep shows voor modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani.

Professional op mode- en lifestylegebied en ervaren gastspreker. 

Na haar modellencarrière presenteerde ze diverse televisieprogramma’s zoals: SBS Shownieuws, Talpa’s Entertainment Live en De Leukste Thuisvideo’s. Nu is ze te zien als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en ze presenteert Holland’s Next Topmodel. Ze is naast een professional op mode- en lifestylegebied ook een ervaren gastspreker.

Anouk houdt van de energie die op evenementen voelbaar is. Iedereen heeft er zin in en wil er iets moois van maken. Ze zoekt graag het publiek op en vindt de interactiviteit die dan ontstaat van echte meerwaarde. Anouk is een warme, vrolijke en humoristische vrouw die uw evenement net dat beetje extra geeft. Met haar (levens)ervaring haalt u een presentatrice of gastspreker van gegarandeerde kwaliteit in huis.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Anouk Smulders?

Voor meer informatie over Presentatrice Anouk Smulders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Anouk Smulders

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43981 mensen

Specificaties van Presentatrice Anouk Smulders

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Anouk Smulders

Anouk Smulders-Voorveld (Enschede, 29 augustus 1974) is een Nederlands model en presentatrice.

Zij groeide op in Barneveld. Na havo en meao te hebben gedaan verhuisde ze op haar achttiende naar Haarlem om daar internationaal management te gaan studeren aan de heao. In deze tijd werd ze ontdekt als model.

Smulders' eerste opdracht was een cover voor het Franse modeblad Elle, een paar dagen daarna vroeg de Duitse versie van Elle haar voor een modereportage. Kort daarop sleepte ze een wereldwijd cosmeticacontract in de wacht voor het modehuis Christian Dior. Haar carrière kwam snel van de grond en ze woonde tien jaar lang in het buitenland.

Naast modellenwerk deed Smulders ook commercials. Ook liep ze in modeshows van belangrijke modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani. Een paar jaar geleden is ze bovendien te zien geweest in de televisieserie Sex and the City.

Na de afgelopen tien jaar onder andere in Parijs, Miami, Londen en New York te hebben gewoond is Anouk Smulders nu terug in Nederland. In 2004 is Anouk getrouwd samen met Edwin Smulders op Curaçao. Ze wonen in de buurt van Amsterdam. In november 2005 werd hun eerste kindje geboren: Max.

In 2005 presenteerde ze voor SBS6 het programma Shownieuws. Van maart t/m december 2006 presenteerde ze Entertainment Live voor Tien. Dit programma werd van de televisie gehaald vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Ook presenteerde ze de leukste thuisvideo's op Tien.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Anouk Smulders

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Anouk Smulders kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.