Berget Lewis verovert Paradiso met haar krachtige zangkunsten

07/07/2023

Berget Lewis laat bezoekers sprakeloos achter met haar adembenemende optreden in Paradiso, waar ze nummers van haar recent uitgebrachte album ten gehore bracht.

Berget Lewis maakt verpletterende indruk tijdens albumpresentatie in Paradiso

Op woensdag 5 Juli stond Berget Lewis op het podium van de legendarische grote zaal van Paradiso, waar ze het publiek betoverde met een fenomenaal optreden samen met haar band. De getalenteerde zangeres bracht een selectie van nummers van haar zeer geprezen nieuwe album ten gehore. Bovendien eerde ze de onlangs overleden Tina Turner door een aantal van de bekende hits van deze zangeres te vertolken..

Mis het niet! Berget Lewis betovert Nederlandse theaters met haar meeslepende optredens

Met haar buitengewone vocale vaardigheden wist Berget Lewis de bezoekers omver te blazen en menig luisteraar kippenvel te bezorgen. Haar krachtige en emotionele optreden liet een blijvende indruk achter op het publiek in Paradiso.

Voor degenen die de show hebben gemist, is er goed nieuws. Vanaf september zal Berget Lewis in verschillende theaters in het hele land te bewonderen zijn. Mis deze kans niet om haar spectaculaire optredens live mee te maken.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.