Berget Lewis: De cirkel is rond!

25/09/2013

Begin november zal het langverwachte, eigen geschreven en self-titled studioalbum van Berget Lewis verschijnen. Als voorloper is op 20 september de single ‘Aviator’ gereleased. Berget zit in een rollercoaster. Afgelopen week was ze te gast bij de ochtendshow van Giel Beelen voor de promotie van AVIATOR. Aanstaande vrijdag 27 september zal ze bij Edwin Evers in zijn ochtendshow wederom te horen zijn met haar knallende live band! 

Intieme concerten Bergit Lewis

Alsof dat nog niet genoeg is zal Berget haar fans en gasten trakteren op 3 intieme concerten in 3 exclusieve locaties in Rotterdam (27-09) , Groningen (28-09 ) en Amsterdam (6-10) Deze intieme album previews vinden plaats in 3 bijzondere kerken. Arminius, Der Aa-Kerk, en de Posthoornkerk.

Het album van Berget is een persoonlijk document geworden waarin ze haar eigen verhalen en ervaringen van de afgelopen jaren heeft weten te verwoorden in eigentijdse popsongs.
“Het is niet altijd even makkelijk om terug te gaan naar de plekken die nog pijn doen, toch moet je soms deuren sluiten om nieuwe wegen in te kunnen slaan”, “Ik ben precies waar ik wil zijn in mijn leven en in mijn muziek”

Berget reisde voor de opnames af naar Londen en werkte samen met producer Andreas Olsson (Jason Mraz, Mary J Blige, James Morrison). Hij omschrijft het album, waarvoor Berget zelf de tracks schreef en componeerde, als ‘’sensational’’ en de muziek als ‘’incredibly powerful’’.

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.