Berget Lewis is geen bridezilla

27/06/2012

Ze droomde van een kleine bruiloft, maar smeert haar trouwerij toch uit over twee dagen. Berget Lewis trouwt op 20 en 21 juli en koos drie jurken voor het grootse feest. Desondanks is de zangeres geen verschrikkelijke bruid. "Ik ben geen bridezilla, ik maak mensen niet gek", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Althans, nog niet."

"Ik wilde gewoon trouwen op Curaçao en misschien m'n ouders en schoonouders erbij", vertelt de 40-jarige bruid over haar aanvankelijke trouwplannen. "Maar dat kan ik niet maken. Ik kom uit een heel groot gezin, dus met een kleine bruiloft kom ik niet weg."

Huwelijksfeest van 2 dagen voor Berget Lewis

Hoe ze van een doorsnee bruiloft op een tweedaags huwelijksfeest is gekomen, weet Berget zelf niet. "Ik ben er gewoon ingerold. Het ging van kwaad tot erger", lacht de zangeres. "Maar het is fantastisch, iedereen is heel relaxed. Ik laat alles over me heenkomen."

Het burgerlijk huwelijk met verloofde Sebastiaan van Rooijen staat gepland voor vrijdag 20 juli. "Dan heb ik m'n eerste mooie jurk", fantaseert Berget. De tweede trouwdag staat in het teken van de kerkelijke inzegening en een groot feest in Velserbroek. "Voor de kerk heb ik weer een andere jurk. Rond de klok van negenen trek ik m'n avondjurk aan, jurk nummer drie."

Zenuwachtig voor het grootse feest is Berget niet. "Ik denk dat dat komt doordat ik in dit circuit zit, dan word je niet zo snel gek. Alles is goed geregeld, alles loopt. We zijn heel gelukkig en kijken er erg naar uit."

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.