Berget Lewis winnares van de Beste zangers van Nederland

22/06/2012

'Sensationeel', 'Internationale klasse'; en 'dé soulstem van Nederland' zijn slechts enkele van de vele complimenten die Berget Lewis in ontvangst mocht nemen na haar, terechte, overwinning in de 'Beste Zangers van Nederland'. Want één ding is zeker, het is nu een feit: Berget Lewis is The Best!

Gedurende de afleveringen van ‘De Beste Zangers’ van Nederland wist Berget bij, zowel haar collega’s als de kijkers, keer op keer een onuitwisbare indruk achter te laten met haar vertolkingen van ondermeer ‘Ticket To The Tropics’, ‘And I Am Telling’ en ‘Zwart Wit’.

Berget Lewis publiekslieveling

Al vanaf de eerste uitzending werd Berget de publiekslieveling van de show, en wist ze deze status glansrijk te vertalen naar de uiteindelijke overwinning. Na het einde van deze opzienbarende reeks van ‘De Beste Zangers van Nederland’ begint het voor Berget pas, haar carriére maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door.

Inmiddels is haar versie van ‘Zwart Wit’ op single verschenen, en beloofd dé zomerhit van 2012 te worden.

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.