Berget Lewis

Berget Lewis inhuren of boeken? | JB Productions Lost Visuals

Berget Lewis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Berget Lewis.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten en optredens. Ze leverde met haar album 'Berget Lewis' uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van 'Ladies of Soul'. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel 'The Passion' en als Effie White in de musical 'Dreamgirls'. Ze deelt haar passie voor muziek met aanstormend jong talent.

Berget is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Berget is op dit moment druk bezig met het schrijven en produceren van muziek voor haar nieuwe project 'Love Nation'. Daarnaast was ze onlangs nog te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma The X Factor, waar ze diepe indruk maakte met haar optredens!

Een liveshow van Berget Lewis bestaat uit een mix van soul en R&B hits uit het heden én verleden.

Golden oldies van haar muzikale grootheden als Aretha Franklin, Chaka Khan en Prince worden afgewisseld met megahits van hedendaagse popsterren als Beyoncé en Rihanna. Uiteraard zal Berget ook eigen repertoire ten gehore brengen.

Zangeres, songschrijver, producer, docent, inspirator... ze werd uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Berget Lewis?

Voor meer informatie over Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Berget Lewis

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 99732 mensen

Specificaties van Berget Lewis

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Berget Lewis

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Cals College Nieuwegein

  • Door: Joost Overmars
  • Locatie: TivoliVredenburg
  • Datum:

Erg professioneel en fijn met de leerlingen van het koor en orkest. Goede muzikale interactie.

Waardering:

9,0

Biografie van Berget Lewis

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia. Met als startpunt een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma 'Just The Two Of Us' met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak.

Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Daarnaast was ze jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders als 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials.

Vanaf 2003 begint Berget zich steeds meer toe te leggen op haar solocarrière. Haar stem biedt oneindige mogelijkheden en ze verkent diverse genres. Zo schrijft ze in de loop der jaren veel eigen werk, mét of zonder medewerking van andere toonaangevende componisten. Haar vocalen blijven niet onopgemerkt en in het najaar van 2006 wordt Berget benaderd door de bekende Duitse dj/producer Eddie Thoneick (Love Sensation 2006) die haar voorstelt een muzikale samenwerking aan te gaan. Het resultaat liegt er niet om; in februari 2007 is Deeper Love een feit. Een meer dan fantastische dancetrack die in maar liefst 16 landen wordt gereleased en in Nederland direct de hitlijsten bestijgt.

Berget besluit om haar inmiddels uitgebreide tracklist te bundelen. In de betrekkelijke rust van een Frans studiocomplex wordt vervolgens de basis gelegd voor haar debuut-album, dat in het najaar van 2007 wordt uitgebracht. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Anonymous Mis (Postman) zijn enkele gastmuzikanten die hun medewerking verlenen. Als voorloper op deze release verschijnt in het voorjaar van 2006 de single It Don't Matter, enkele maanden later opgevolgd door haar eerste solohit I'd Like To Teach The World To Sing. Een van de bekendste reclameliedjes aller tijden en op verzoek van frisdrankgigant Coca Cola door Berget ge-restyled en op single uitgebracht.

In maart 2007 vormt Berget met Edwin Evers een gelegenheidsduo in de vocale prominenten competitie 'Just The Two Of Us'. Een even populair als dichtbekeken muzikaal tv programma, waarbij ze in no-time uitgroeien tot de absolute publiekslievelingen en zorgdragen voor een afgetekende overwinning. Vanaf dat moment weten nationale en internationale artiesten Berget te vinden. Zo verzorgt ze zes special guest optredens tijdens de uitverkochte Arena concerten van Toppers Joling, Gordon en Froger en is ze de smaakmaker bij vele tv gala's en evenementen. Aansluitend start Berget in juli 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince, waarbij maar liefst 18 concerten worden gedaan in 11 landen.

Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen top-band The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. Hoedanook, een optreden van Berget Lewis is nooit hetzelfde en altijd de moeite waard.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.