Berget Lewis

Berget Lewis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Berget Lewis.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten.

Ze leverde met haar album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van ‘Ladies of Soul’. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel ‘The Passion’ en als Effie White in de musical ‘Dreamgirls’. Ze deelt haar passie voor muziek met aanstormend jong talent. Ze is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Zangeres, musicalster, songschrijver, producer, docent, inspirator… ze werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.

Berget Lewis begon bij Total Touch met Trijntje Oosterhuis en toerde met o.a De Dijk, Candy Dulfer, Golden Earring en Karin Bloemen. Ze werd al snel een veelgevraagd zangeres, in binnen- en buitenland.

Logisch, want Berget Lewis is een opwindende zangeres en bühne- persoonlijkheid, die haar publiek verrast met haar even krachtige als soulvolle stem en haar overdonderende performance. 


Berget Lewis is te boeken in verschillende bezettingen.

Boeking of een optie plaatsen voor Berget Lewis?

Voor meer informatie over Berget Lewis kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Berget Lewis

Deze act is bekeken door 12337 mensen

Specificaties van Berget Lewis

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland