Berget Lewis

Berget Lewis inhuren of boeken? | JB Productions Lost Visuals

Berget Lewis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Berget Lewis.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Berget Lewis staat tot ver over de grenzen op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar concerten en optredens. Ze leverde met haar album 'Berget Lewis' uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Ze blies met haar krachtige stemgeluid keer op keer het dak van het immense Ziggo Dome als een van 'Ladies of Soul'. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakel 'The Passion' en als Effie White in de musical 'Dreamgirls'. Ze deelt haar passie voor muziek met aanstormend jong talent.

Berget is een duizendpoot die haar talenten ten volle benut en daarmee ongelofelijk veel mensen enorm veel plezier doet.

Berget is op dit moment druk bezig met het schrijven en produceren van muziek voor haar nieuwe project 'Love Nation'. Daarnaast was ze onlangs nog te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma The X Factor, waar ze diepe indruk maakte met haar optredens!

Een liveshow van Berget Lewis bestaat uit een mix van soul en R&B hits uit het heden én verleden.

Golden oldies van haar muzikale grootheden als Aretha Franklin, Chaka Khan en Prince worden afgewisseld met megahits van hedendaagse popsterren als Beyoncé en Rihanna. Uiteraard zal Berget ook eigen repertoire ten gehore brengen.

Zangeres, songschrijver, producer, docent, inspirator... ze werd uitgeroepen tot 'beste zangeres van Nederland' maar ze is veel meer dan dat: Berget Lewis is niet minder dan een muzikaal fenomeen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Berget Lewis?

Voor meer informatie over Berget Lewis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Berget Lewis

Deze act is bekeken door 63566 mensen

Specificaties van Berget Lewis

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Cals College Nieuwegein

  • Ingevuld door: Joost Overmars
  • Locatie: TivoliVredenburg
  • Datum: maandag 28 oktober 2019

Reactie:

“Erg professioneel en fijn met de leerlingen van het koor en orkest. Goede muzikale interactie.”

9,0

Waardering: