Clarence Bekker

Clarence Bekker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clarence Bekker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

We kennen hem allemaal als CB Milton. De ras-entertainer en podiumperformer met die unieke powervoice en bekend van een handvol Internationale top-10 hits als ‘Send Me An Angel’ en ‘It’s A Loving Thing’.

Maar succes heeft natuurlijk altijd een keerzijde; concessies aan muzikale routes en het loodzware artiestenleven trekken op den duur een stevige wissel. Na jaren in het populaire circuit te hebben verkeerd, herkende CB zijn muzikale passies niet meer en gooide het roer drastisch om.

Na een sabbatical van een jaar die hem over de hele wereld voerde, vond hij in Barcelona de basis van zijn gevoel weer terug; muziek maken vanuit het hart.

Boeken of een optie plaatsen voor Clarence Bekker?

Voor meer informatie over Clarence Bekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clarence Bekker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33441 mensen

Specificaties van Clarence Bekker

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Clarence Bekker

We kennen hem allemaal als CB Milton. De ras-entertainer en podiumperformer met die unieke powervoice en bekend van een handvol Internationale top-10 hits als ‘Send Me An Angel’ en ‘It’s A Loving Thing’.
Maar succes heeft natuurlijk altijd een keerzijde; concessies aan muzikale routes en het loodzware artiestenleven trekken op den duur een stevige wissel. Na jaren in het populaire circuit te hebben verkeerd, herkende CB zijn muzikale passies niet meer en gooide het roer drastisch om. Na een sabbatical van een jaar die hem over de hele wereld voerde, vond hij in Barcelona de basis van zijn gevoel weer terug; muziek maken vanuit het hart. Zowel als solo-artiest, danwel als leadzanger van de vermaarde Spaanse popgroep 08001 maakt hij als Clarence Bekker al snel weer furore en vooral veel nieuwe en interessante contacten.

In 2008 vraagt DJ Taito Tikaro om zijn muzikale medewerking. Samen schrijven ze de dance-track Shine On Me (met zang van Clarence) die acuut uitgroeid tot een wereldhit en in 2009 als Best dance-track of the year met een Award wordt onderscheiden. Een project dat tevens de aandacht trekt van Mark Johnson, dé initiator en drijvende kracht achter de Internationaal zéér succesvolle band Playing For Change. Johnson, een ‘Man With A Mission’ pur sang, reist voortdurend de wereld over om de beste muzikanten te selecteren voor een uniek project: wereldwijde vrede en verbroedering door muziek. In Clarence ziet hij de ideale persoon om de zeggingskracht van muziek duidelijk te maken en deze herkent direct zijn kans. Als Leadzanger van Playing For Change gaat hij in ruim 20 miljoen downloads de wereld over en scoort daarmee één van de grootste YouTube hits ooit. Uiteraard laat de vraag om een album niet lang op zich wachten en de cd/dvd Songs Around The World (inclusief vocale bijdragen van Bono en Bob Marley) ziet in de zomer van 2009 het levenslicht. Een droomstart met een ‘entry’ op nummer 2 in de Amerikaanse Billboard 200 Album Chart en een succesvolle wereldtour tot gevolg. De shows met frontman Clarence Bekker trekken een megapubliek in Canada, de Verenigde Staten en Europa en de vele optredens bij Amerikaanse radio- en televisiezenders zijn inmiddels legendarisch. Al met al levert dit de prachtige dvd Playing For Change Live op. Een gedocumenteerde terugblik op de wereldwijde triomf-tour met gastoptredens van o.a. Ziggy Marley, die in juni 2010 verschijnt.

Gedurence de succesrit met Playing For Change komt Clarence in contact met Concord Music Group preases John Burk, die de uitzonderlijke kwaliteit van Clarence stem direct op waarde weet te schatten. Dit resulteert in een album-contract met het vermaarde soul label Stax Records en een geplande release in het najaar van 2010. Het enorme geloof van Burk in Clarence Bekker laat zich meten door de ongekend hoge kwaliteit producers en songwriters die hij met hem laat samenwerken. Gevestigde namen met onwaarschijnlijke track-records als Harvey Mason Jr. ( o.a Beyoncé, Whitney Houston, Justin Timberlake en Britney Spears) en Motown icoon Lamont Dozier (The Surpremes, The Four Tops en Marvin Gaye) staan Clarence voor zijn nieuwe album onbeperkt ter beschikking.

Als spin-off van The Playing For Change Band en vooruitlopend op de release van zijn nieuwe solo-album, is Clarence Bekker vanaf nu ‘live’ te boeken. Aangestuurd door zijn vaste 4-koppige band onder leiding van Stephan Geusebroek (Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Gordon en Jeroen van der Boom) staat de optelsom van een uniek stemgeluid, een hoge entertainmentwaarde en een energieke internationale uitstraling, garant voor één van de allerbeste shows die Nederland rijk is. Het repertoire van de 60 minuten durende powershow bestaat uit een uitgebalanceerde mix van eigen (hit)songs, het populairste Playing For Change repertoire en overbekende soul-covers.

Iedere artiest staat in zijn carrière ooit op de bekende crossroads. Over de vraag ‘Where does CB stands for?’ hoeven we dan ook niet lang na te denken. ‘It stands for Clarence Bekker’ is het enige juiste antwoord, met een veelbelovend ‘let’s tell it to the world !’ als logische volgende stap.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Clarence Bekker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clarence Bekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.