Edwin Evers Band

Edwin Evers Band Boeken of Inhuren? | JB Productions Stefan Schipper Fotografie

Edwin Evers Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Edwin Evers Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, wordt met groot enthousiamse ontvangen door het publiek.

Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit!

De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De Edwin Evers Band is een uitstekende keuze voor elk openbaar en besloten feest/evenement. Ook is de band op de festivals een graag geziene act.

Na twee uitverkochte theatertours, gaat de Edwin Evers Band opnieuw het theater in.

De Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 12 jaar een topband vormt. Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit brengt de band op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt.

Muzikanten van de Edwin Evers Band zijn

 • Allard Buwalda (saxofoon)
 • Bert Meulendijk (gitaar)
 • Ferry van Leeuwen (zang)
 • Hilvert Roorda (toetsen)
 • Jeroen Rietbergen (piano)
 • Jel Jongen (trombone)
 • Maxine (Zang)
 • Michel van Schie (bas)
 • Serge Plume (trompet)
 • Rik Mol (trompet)
 • Sandra Sahupala (percussie)
 • Tessa Boomkamp (zang & drums)
 • and last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. 

De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en spelen 1 set van maximaal 90 minuten aaneengesloten! 

De Edwin Evers Band is een uitstekende keuze voor elk openbaar en besloten evenement. Ook is de band op de festivals een graag geziene act.

Genre: Pop / Dance Classics

Wil je een andere band boeken? Bekijk dan ons overzicht.

Boeken of een optie plaatsen voor Edwin Evers Band?

Voor meer informatie over Edwin Evers Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Edwin Evers Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 73503 mensen

Specificaties van Edwin Evers Band

 • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
 • Geluid: inclusief FOH / M-set
 • Begeleiding: 13 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Edwin Evers Band

Bezetting:
De band bestaat uit de beste muzikanten van Nederland en heeft een zeer volledige bezetting van maar liefst 11 personen inclusief blazers! Duur optreden:
Evers slaat door brengt een wervelende show van 90 minuten nonstop.

Edwin Evers:
Edwin Evers, geboren 9 mei 1971 in Hardenberg, is sinds april 2000 te horen op Radio 538 met zijn populaire ochtendprogramma Evers Staat Op. Edwins allereerste radioprogramma was te horen bij de Hardenbergse Ziekenomroep. Toen maakte hij op zaterdagavond een jongerenprogramma. Twee jaar later 'nog voordat hij de MEAO kon afmaken' ging Edwin draaien bij de populaire lokale Amsterdamse muziekzender Extra 108. In 1991 gingen veel DJ's van Extra 108, waaronder Edwin, naar het commerciële radiostation Power FM. Daar presenteerde Edwin een het middagprogramma tussen drie en zes en elke zaterdagavond samen met Luc van Rooij het programma "Alarmfase 10". Radio 10 Gold zond destijds uit heltzelfde pand uit en al gauw was Edwin als invaller ook op deze zender te horen. In de zomer van 1992 neemt Lex Harding hem aan bij Veronica. Op 14 augustus presenteert hij samen met Jeroen van Inkel de eerste 'Evers & Van Inkel' op Radio 3. Naast invaller voor Gijs Staverman maakt hij voor Veronica ook de programma's 'Evers in 't Wild' en 'De Vrijdagavondkeet'.

Edwin wil het liefst een ochtendprogramma maken, maar Jeroen van Inkel was al de succesvolle ochtendjock bij Veronica. Als Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen dan besluiten te stoppen met de `Breakfast Club', gaat de KRO op zoek naar een nieuwe ploeg om de teleurstellende luistercijfers omhoog te krijgen. Op 1 januari 1998 is overstap van Edwin naar de KRO een feit; Cobus Bosscha en Rick Romijn (ook ex-Veronica) gaan mee. Het duurt niet lang of 'Evers Staat Op' is het bestbeluisterde ochtendprogramma van Nederland. Het succes van Evers Staat Op levert in 1999 Marconi Awards op voor 'beste radioman van het jaar' en 'beste radioprogramma'. In 2000 wordt Edwin opnieuw radioman van het jaar. Of de succesformule ook op Radio 538 zou werken mochten Edwin, Rick en Cobus vanaf 17 april 2000 bewijzen. Wat blijkt: nog steeds is 'Evers Staat op' het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio, nu met Niels van Baarlen als opvolger van de naar 3FM vertrokken Cobus.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Edwin Evers Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edwin Evers Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.