Latijns-Amerikaans Themafeest

Latijns-Amerikaans Themafeest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Latijns-Amerikaans Themafeest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij binnenkomst geven twee Latijns-Amerikaanse muzikanten in prachtig kostuum de gasten een muzikaal welkom. De locatie is volledig Latijns-Amerikaans gedecoreerd met prachtige decors, palmbomen en raffiaparasols. Het bedienend personeel wordt ook Latijns-Amerikaans aangekleed.

Een heerlijk stukje muziek uit Latijns-Amerika!
Het orkest op zijn sterkst, met een zeer gevarieerd repertoire waarin alle muziekstijlen aan bod komen; een unieke combinatie van panfluiten, muziek uit Zuid-Amerika, Mexico en de Cariben.

Een latino-party voor de echte latinomuziek,- en dansliefhebber! Ook acts en interactie worden niet vergeten; een workshop salsadansen, limbodansen, panfluitwedstrijd, tequila-act en Macarenadansen behoren tot de mogelijkheden.

Akoestische muziek aan tafel of bij ontvangst? Geen Probleem! Een swingend Latijns-Amerikaans duo vermaakt de gasten met zang/gitaar/panfluiten en een unieke mobiele geluidsinstallatie.

Een Diskjockey zorgt in de pauzes dat alle verzoeknummers aan bod komen, ook als ze niet Latijns-Amerikaans zijn!

Wij bieden:
* Latijns-Amerikaans multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest, met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 150 personen)
* Latijns-Amerikaans zangeres/entertainster.
* Ontvangstact met semi-akoestische muziek, door Latijns-Amerikaans Duo (zang/gitaar/percussie) met kleine mobiele geluidsinstallatie.
* Dj met volledige drive-in show (discobar) (Latijns-Amerikaanse muziek, maar ook top 40 etc.)
* Latijns-Amerikaans Acts; een workshop salsadansen, limbodansen, panfluitwedstrijd, tequila-act en Macarenadansen.
* Latijns-Amerikaans decorpakket, om de locatie écht Latijns-Amerikaans aan te kleden. (Latijns- Amerikaans decors, Cactussen, palmbomen, kleding, raffiaparasols, hangmatten)

Extra te bestellen:
* Het programma is uit te breiden met onze professionele sambadansgroep die twee shows verzorgt; een salsa en een samba dansdemonstratie met interactie van het publiek, of een sambashow en limboshow.

Boeken of een optie plaatsen voor Latijns-Amerikaans Themafeest?

Voor meer informatie over Latijns-Amerikaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Latijns-Amerikaans Themafeest

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22343 mensen

Specificaties van Latijns-Amerikaans Themafeest

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Latijns-Amerikaans Themafeest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Latijns-Amerikaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.