Latijns-Amerikaans Themafeest

Latijns-Amerikaans Themafeest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Latijns-Amerikaans Themafeest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij binnenkomst geven twee Latijns-Amerikaanse muzikanten in prachtig kostuum de gasten een muzikaal welkom. De locatie is volledig Latijns-Amerikaans gedecoreerd met prachtige decors, palmbomen en raffiaparasols. Het bedienend personeel wordt ook Latijns-Amerikaans aangekleed.

Een heerlijk stukje muziek uit Latijns-Amerika!
Het orkest op zijn sterkst, met een zeer gevarieerd repertoire waarin alle muziekstijlen aan bod komen; een unieke combinatie van panfluiten, muziek uit Zuid-Amerika, Mexico en de Cariben.

Een latino-party voor de echte latinomuziek,- en dansliefhebber! Ook acts en interactie worden niet vergeten; een workshop salsadansen, limbodansen, panfluitwedstrijd, tequila-act en Macarenadansen behoren tot de mogelijkheden.

Akoestische muziek aan tafel of bij ontvangst? Geen Probleem! Een swingend Latijns-Amerikaans duo vermaakt de gasten met zang/gitaar/panfluiten en een unieke mobiele geluidsinstallatie.

Een Diskjockey zorgt in de pauzes dat alle verzoeknummers aan bod komen, ook als ze niet Latijns-Amerikaans zijn!

Wij bieden:
* Latijns-Amerikaans multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest, met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 200 personen)
* Latijns-Amerikaans zangeres/entertainster.
* Ontvangstact met semi-akoestische muziek, door Latijns-Amerikaans Duo (zang/gitaar/percussie) met kleine mobiele geluidsinstallatie.
* Dj met volledige drive-in show (discobar) (Latijns-Amerikaanse muziek, maar ook top 40 etc.)
* Latijns-Amerikaans Acts; een workshop salsadansen, limbodansen, panfluitwedstrijd, tequila-act en Macarenadansen.
* Latijns-Amerikaans decorpakket, om de locatie écht Latijns-Amerikaans aan te kleden. (Latijns- Amerikaans decors, Cactussen, palmbomen, kleding, raffiaparasols, hangmatten)

Extra te bestellen:
* Het programma is uit te breiden met onze professionele sambadansgroep die twee shows verzorgt; een salsa en een samba dansdemonstratie met interactie van het publiek, of een sambashow en limbo/vuurshow.

Boeken of een optie plaatsen voor Latijns-Amerikaans Themafeest?

Voor meer informatie over Latijns-Amerikaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Latijns-Amerikaans Themafeest

Deze act is bekeken door 20207 mensen

Specificaties van Latijns-Amerikaans Themafeest

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Latijns-Amerikaans Themafeest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Latijns-Amerikaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.