Los del Sol - Mexicaans Themafeest

Los del Sol - Mexicaans Themafeest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Los del Sol - Mexicaans Themafeest.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij binnenkomst geven Mexicaanse muzikanten in origineel Mariachikostuum de gasten een muzikaal welkom. Desgewenst kunnen zij uw gasten voorzien van een sombrero - Mexicaanse hoed (dit is extra bij te bestellen). 

De locatie is volledig Mexicaans gedecoreerd met prachtige decorwanden, cactussen, hangmatten, raffiaparasols en palmbomen.

Ook het bedienend personeel is Mexicaans aangekleed.

Dan opent een charmante Mexicaanse zangeres spontaan de avond met een serenade. Het ijs is gebroken! Als er een diner voorzien is komen het Mexicaanse mariachi-orkest intieme muziek aan tafel spelen, maar al gauw neemt de Mexicaanse band het programma over. Onweerstaanbare ritmes en klanken en Mexicaanse liedjes met hoog meezing en meeklapgehalte zorgen al snel dat de dansvloer vol staat. In de pauzes draait de Dj niet alleen muziek uit Mexico, maar ook eventueel top 40 muziek (of 60's , 70's, 80's etc.).

Tijd om zich te vervelen is er niet. Al snel worden er gasten uit het publiek gehaald voor een originele tequila-act.

Later op de avond is er een workshop Mexicaanse dans, Macarenadansen en zelfs een limboshow en wedstrijd, onder het motto "alles mag niets moet". Na een vrolijke Mexicaanse slotdans komt aan alles een feestelijk einde......of gaan we nog even door?

Wij bieden tijdens dit Mexicaanse Themafeest het volgende:

 • Tijd om zich te vervelen is er niet. Al snel worden er gasten uit het publiek gehaald voor een originele tequila-act.

  Later op de avond is er een workshop Mexicaanse dans, Macarenadansen en zelfs een limboshow en wedstrijd, onder het motto "alles mag niets moet". Na een vrolijke Mexicaanse slotdans komt aan alles een feestelijk einde......of gaan we nog even door?

 • Mexicaans multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest, met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 150 personen).
 • Mexicaanse Live-muziek van Multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest Los del Sol in prachtige Mariachi kostuums (traje de Charro met Sombreros) een breed Mexicaans repertoire, met o.a.:
  - Bekende Rancheras (Alla en el Rancho Grande, Adelita, Cielito lindo etc).
  - Sfeervolle romantische Mexicaanse mariachimuziek waar menig hart sneller van gaat kloppen (Volver, el Rey, La media vuelta).
  - Bekende boleros van "los Panchos" (Besame mucho, Ansiedad, Historia de un amor).
  - Mexicaanse cumbias van o.a. Selena, Thalia en Ana Gabriel.
  - Texmex muziek van o.a. Grupo Brindis en Grupo Bronco.
  - Bekende swingende meezingers zoals La Cucaracha, Guantanamera, La Bamba.
  - Eigen Mexicaanse nummers van Los del Sol.
  - Verschillende muziekstijlen: Merengue, bachata, cumbia, chacha etc.

   
 • Diverse acts naar keuze, aangepast aan het thema;  Mexicaanse dans, tequila-act, Zuid-Amerikaanse carnavalsshow en aansluitend intitiatie Salsa-dansen door danseres/zangeres in prachtig glitterbikini met pluimen (duur show ± 25 min.), spectaculaire limboshow (met interactie van het publiek, duur; ± 25 min.).

   
 • In de pauzes zorgen zij voor een volledige drive-in show (discobar), voor alle genres, maar gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse muziek en top 40 (maar ook 60’s, 70’s, 80’s etc.).

Extra te bestellen bij deze Mexicaanse Feestavond:

 • Een professionele Mexicaanse volksdansgroep (vanaf één koppel tot acht koppels) met dansen uit alle regio's van Mexico, in prachtige kostuums!
 • Rodeostier of andere spelattracties (voor zowel binnen als buiten)
 • Verder kunt u Mexicaanse hoeden (sombreros) voor de gasten aan inkoopprijs bij ons bestellen.
 • Uiteraard kan elk feest aan uw wensen en budget worden aangepast!

Boeken of een optie plaatsen voor Los del Sol - Mexicaans Themafeest?

Voor meer informatie over Los del Sol - Mexicaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Los del Sol - Mexicaans Themafeest

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32836 mensen

Specificaties van Los del Sol - Mexicaans Themafeest

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Decor: Groot decor
 • Geluid: Inclusief tot 150 personen
 • Licht: Kleine lichtset
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: € 0,35 per km. va. Turnhout (België) v.v.
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Los del Sol - Mexicaans Themafeest

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Galamadammen Hotel

 • Door: Esther Vinke
 • Locatie: Koudum
 • Datum:

Het was fijn zaken doen met JB Productions! Ook de avond zelf is onze klant erg goed bevallen. Hopelijk mogen we in de toekomst vaker met jullie samenwerken!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Los del Sol - Mexicaans Themafeest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los del Sol - Mexicaans Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.