Los del Sol - Caribisch Themafeest

Los del Sol - Caribisch Themafeest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Los del Sol - Caribisch Themafeest.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wij zijn specialisten in het verzorgen van complete Mexicaanse, Spaanse, Latijns-Amerikaanse en Caribische themafeesten. Wij verzorgen de live-muziek, die bestaat uit Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse, Spaanse en Caribische muziek met een hoog meezing en meedansgehalte. We beschikken over eigen licht en geluid tot 150 personen.

Het Carbische Themafeest is Een All-in Formule

In onze All-In formule is het volgende inbegrepen;

Tropische Live-muziek van Multi-instrumentaal en vocaal tweemansorkest Los del Sol
Twee rasartiesten die gespecialiseerd zijn in Caribische en Latin live-muziek. Bezetting; 2 x zang, gitaar, percussie, dans. Iedereen komt meteen in de juiste stemming met de tropische ritmes van de Salsa, cumbia, Merengue, regaeton, Son, Bachata, Mambo en Chacha. Alles wordt natuurlijk gebracht met de onmiskenbare sound van Los del Sol.

Verschillende interactieve acts; Macarenadansen, Braziliaanse carnavalsshow met aansluitend initiatie Salsa-dansen door danseres/zangeres in prachtig Sambakostuum met pluimen (duur show ± 15 min.), limbodansen (met interactie van het publiek, duur; ± 15 min.).
 

Drive-in Show
Latin Dj (discobar) in de pauzes, met alle muziekgenres, maar gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse muziek en top 40 (ook 60’s, 70’s, 80’s etc.)

Duur Caribisch Themafeest
De All-in formule is een avondvullend of middagvullend programma van vier uur inclusief alles wat hierboven beschreven staat, d.w.z. incl. live-muziek van orkest Los del Sol, Latin Dj en entertainmentprogramma.

Uiteraard kan de avond verlengd worden of aan uw wensen aangepast worden.

Extra bij te boeken aan entertainment voor dit Caribisch Themafeest

Muzikale Ontvangstact.
Zij kunnen ook een akoestische muzikale ontvangstact verzorgen, waarbij de gasten door een akoestisch duo bij de ingang muzikaal worden opgewacht en eventueel een dansje maken met de muzikanten. Al zingend worden de gasten eventueel voorzien een bloemenslinger en/of een heerlijke cocktail. (dit dient verzorgd te worden door de klant).  

Later kan het duo ook een akoestische set tijdens het diner aan tafel verzorgen, voor een intiemere sfeer.

Idee: Maak digitale foto's van elke gast die binnenkomt samen met de muzikanten, voor een decor; later kunt u die foto's op een website zetten en heeft iedereen een extra leuk aandenken aan het feest!

Showdanseressen
Tijdens de showblocks dansen zij mee in verschillende kostumms.

Je kunt ook onze volledige professionele dansgroepen van de beste kwaliteit boeken; een Mexicaanse dansgroep, Spaanse Flamencodansgroep, Caribische Sambadansgroep en vuur limboshow met meerdere danseressen. Al te boeken vanaf één extra danseres t/m. volledige dansgroep tot 10 personen.

Decoratie:
Laat uw locatie door ons in stijl aankleden met een mooi Caribische decoratiepakket.
Dit kan een simpel decoratiepakket zijn tot een uitgebreid decoratiepakket.

Het meest complete decoractiepakket bestaat uit 10 levensechte palmbomen, 5 prachtige Caribische beschilderde decorwanden (4 x 2,5 m.), 10 raffiaparasols, hangmat en tropische vestjes en sombrero’s voor het personeel.

Een simpel decorpakket bestaat uit de helft van het complete decorpakket.

Een tropische cocktailbar of sangriabar.

Spelattracties:
Laat uw gasten tussendoor bulderen van het lachen met de spelattractie "banana catching", waarbij de gasten bananen dienen te vangen die bijna letterlijk uit de lucht komen vallen. De gasten kunnen de spelattractie zelf bedienen. Mooi gedecoreerde attractie van 3 x 2 x 2, 5 m. (enkel te boeken in combinatie met het decorpakket).

Giant limbopalmen (3 meter hoog!): Geweldige opblaasbare limbo-attractie om uw gasten alvast warm te maken voor de limboshow later op de avond.

Locatie dient overdekt en winddicht te zijn (bij locatie buiten wordt overlegd over de mee te leveren decoratie).

Boeken of een optie plaatsen voor Los del Sol - Caribisch Themafeest?

Voor meer informatie over Los del Sol - Caribisch Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Los del Sol - Caribisch Themafeest

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Thema Feesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34946 mensen

Specificaties van Los del Sol - Caribisch Themafeest

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Turnhout (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Los del Sol - Caribisch Themafeest

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9,5.

The Clubhouse BV

  • Door: Jeroen Naudts
  • Locatie: Oostburg
  • Datum:

Zeer sfeervol en leuk programma. Artiesten met vakkennis. Kwaliteit van zang en optreden superieur.

Waardering:

9,5

Boeking of een optie plaatsen voor Los del Sol - Caribisch Themafeest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los del Sol - Caribisch Themafeest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.